Ezen a videón zokog most az egész világ!

2017. november 22., szerda




Ezt tényleg nem fogod tudni könnyek nélkül végig nézni... OSZD MEG másokkal is!

Az alábbi videót nagyon sokan látták már, és őrületes sebességgel terjed az interneten. Az emberi kegyetlenséget, és hidegvérűséget mutatja be.

Azt, hogy az emberi faj mennyire nincs tekintettel semmire és senkire.

Mérhetetlen szomorúságot okozunk a világban, amerre csak járunk, ahová csak betesszük a lábunkat. Az állatokat sokszor gyakorlatilag tárgyként kezeljük, arról nem beszélve, hogy nap mint nap gyilkoljuk őket, sokszor kedvtelésből.

Állati kapcsolatokat szakítunk szét, melyek léteznek annak ellenére, hogy a közömbösség növelése érdeklében ezt sulykolják belénk...

Ez a megrázó videó nagyon sok embert gondolkodtatott már el azon, mit is ér meg nekünk a saját kényelmünk és mennyi áldozatba kerül.

Azért, hogy friss tej, vagy rosszabb esetben hús legyen az asztalunkon, sokszor az anya-gyermek kapcsolatot, az egyik szent köteléket vágják el.

Csak egy pillanatra gondolj bele: te mit tennél, ha egy nap fognák és elvinnék a gyerekedet? Se szó, se beszéd, felpakolnák egy teherautó hátuljába és egy szót se szólhatnál a védelmében. Pontosan ezt csináljuk mi, emberek az állatokkal!

Ebbe azonban nagyon sokan nem gondolnak bele, és csak azt követelik, hogy legyen friss tej az asztalon, ropogós finom hús a tányéron.

Persze senki sem mondja, hogy hagyjunk fel a tejivással és a húsevéssel. Ez túl demagóg lenne. Azonban ahogyan az őseink, úgy a mdoern élelmiszeriőpar is megtanulhatná az állatok iránti TISZTELETET....

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség szomorú megható élelmiszeripar


Megtekintések száma: 49758





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet