EZÉRT csökkenhet világszerte a fehér, nyugati civilizáció spermaszáma!

2017. augusztus 1., kedd




Lehet, hogy megtalálták az okot, ami kiirthatja a fejlett nyugatot.

Korábban több tanulmány is megjelent, melyek óriási aggodalmat okoztak a világ vezető tudósai számára. A tanulmányok ugyanis egyöntetűen állították, hogy a nyugati emberek spermája legalább 60%-al esett az elmúlt évtizedekben.

Ez elképesztően drasztikus arány, ami azt jelenti, hogyha ez a tendencia tovább folytatódik, akkor 2100-ra nemzőképtelen lesz minden férfi a nyugati társadalmakban.

Valamilyen rejtélyes oknál fogva ez főleg a fehér, modern életvitelt folytató férfiakat érinti, azokban az országokban, ahol meglehetősen nagy a jólét. Ilyen Amerika, Ausztrália, Európa számos országa.

Most egy nemzetközi kutatócsoport azon van, hogy megfejtsék, mi lehet az ok, ami kiirthat minket.

Még riasztóbb az egészben az, hogy ezzel egy időben a színes bőrűek aránya, és a keleti népek népességnövekedése egyre gyorsuló ütemben zajlik, azaz őket nem érinti ez a demográfiai válság. A szakemberek szerint az elhízás és a műanyagokban találhat hormonkárosító vegyi anyagok okozhatják a hanyatlást.

Az elhízás és a túlsúly ugyanis alacsonyabb tesztoszteront okoz, és így alacsony spermaszámot.

Mindemellett a keleti és a nyugati országok között az a legalapvetőbb különbség, hogy míg keleten nagyrészt természetes élelmiszereket fogyasztanak, addig nyugaton egyre több a konzervált, tartósítószerekkel, ízfokozókkal telenyomott étel.

A tengeri termékekben, halakban például rengeteg apró, műanyag nanorészecske található, kivétel nélkül, az óceánok, tengerek szennyezése miatt. Ebből adódóan az ember szervezetébe juthatnak, onnan pedig nem, vagy csak nagyon nehezen tudnak kiürülni.

Egy korábbi kutatás azt is igazolta, hogy Magyarországon a magyar férfiak nemzőképessége is a felére esett vissza az elmúlt évtizedekben.

A férfiaknál a spermiumok gyengébb minősége, a nőknél pedig a hormonális problémák és a petevezeték elzáródása a leggyakoribb szervi probléma. 

Ezek mind-mind visszavezethetők a rendkívül helytelen és egészségtelen életmódra és a tartósítószerekkel, mérgekkel teletömött élelmiszerekre.

Hogy mi vár ránk, azt nem tudni. Egyelőre az okok feltárása és jobb megértése zajlik. 

Versenyt kell futnia az idővel a kutatóknak, mert, ha túl később találnak megoldást erre az egészre, akkor 2100-ra megborulhat, majd meg is semmisülhet a fejlett nyugat, mint egykor Róma vagy Konstantinápoly...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány az emberiség jövője népesség


Megtekintések száma: 226690





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet