EZÉRT nem engedik a rák gyógyítását!

2017. augusztus 17., csütörtök




A nyugati orvoslás még mindig nem talált megfelelő gyógymódot a rákra, ami világméretű járvánnyá nőtte ki magát, megdöbbentő méreteket öltve. Vagy csak szándékosan nem akarnak?

A rák alattomos kór. Sokan a modern civilizáció pestisének tekintik, mivel legalább annyira tanácstalanul áll a rákgyógyítás előtt a tudomány, mintha csak azt mondták volna neki, hogy a Plútóra kellene eljutni az évtized végéig.

A rák egy igazi népbetegséggé vált: halálos népbetegséggé.

A statisztikák önmagukért beszélnek:

  • -az 1900-as évek elején minden 20-ik embernél állapítottak meg rákos betegséget.
  • -az 1940-es években minden 16-ik embernél
  • -az 1970-es években minden 10-iknél
  • -manapság minden 3-ik betegnél állapítanak meg rákot.

A halálozási arány ugyan csökken, de a rák egyre gyakoribb. Ma a világon minden MÁSODIK ember érintett valamilyen módon, ha máshogy nem, az ismerősei által a betegségben.

Gondoljuk csak végig. itt van egy betegség, ami ráadásul halálos is. Nincs rá megfelelő kezelés, és a betegek halálosan szenvednek benne, mielőtt végleg belehalnak.

Ennek ellenére 50 éve(!) ugyanazokat az eljárásokat, bevett barbarikus kezeléseket használja ellene az onkológia. Mindez véletlen lenne? Létezik, hogy embert juttattunk a Holdra, sőt, már a Marsra készülünk, de a leghalálosabb betegségről még fogalma sincs a tudománynak?

Nem, ilyen nem létezik. A helyet sajnos ennél jóval bonyolultabb. Létezik ugyanis egy érdekszövetség, mely nem engedi, hogy valaha is legyen a ráknak ellenszere.

A hatalmas gyógyszercégek legnagyobb bevételét a rák elleni kezelés biztosítja, éppen ezért elképzelhetetlen nagy összegek forognak kockán amennyiben valóban sikerül gyógymódot találni a rákos elváltozásra.

Egyelőre nagyon hatékonyan sikerül elhallgattatni azokat az egyéneket, akik egy lépéssel közelebb kerülnek a végleges megoldás fele.

Fontos megérteni, hogy bármennyire is rossz kimondani: a rák egy nagyon jó üzlet. Feketén-fehéren így van. De ha meghal a beteg, abban mi az üzlet? Kérdezhetnétek. Nos, eddig jó üzlet volt, mivel így is túlszaporulat van a földön, és ezt a rákipar tudja.

Kellemest a hasznossal - vélekedhettek annak idején.

Csillagászati összegeket költenek a megelőzési stratégiákra, mint például táplálkozási útmutatók, testmozgás és elhízás következményeinek oktatása és prevenciója. Azonban a pénz ömlik a kezelésekből, eltörpülve mellette a megelőzés illetve a gyógyítás.

Ma egyénként kibontakozóban van egy új irány, mely a betegséget nem tudná gyógyítani, de a beteg nem halna bele: ezt is azért erőltetik, hogy még több pénzt húzzanak le az egy életen át kezelésre szoruló emberek zsebéből.

Egy átlagos rákos beteg közel 50.000 dollárt költ a rák elleni harcára. A kemoterápiás szerek a legdrágábbak világszerte: a legtöbb 3.000-7.000 dollárba kerül havonta. Ha lehetővé tennék a teljes gyógyulást, akkor az ipar igen gyorsan hanyatlani kezdene.

Hogyan történhetett mindez?

  1. Nemzetközi bankárok, akik a gyógyszer- és vegyipar fölötti uralmat megszerezték, uralják az egészségügyi oktatási rendszert több mint száz éve.
  2. Támogatták az Orvosi Szövetséget és egészségügyi iskolákat, amiért cserébe helyet kértek a vezetőségekbe, így működésbe léphetett az ellenőrzési politika.
  3. Végül sikerült ellenőrzésük alá vonni a teljes orvoslást, orvosi gyakorlatot.

Bár az utóbbi években egyre több természetes gyógymód jelent meg, ezeket csírájában elfojtották, nehogy kiderüljön, hogy a rákot hatékonyan lehet gyógyítani.

Az eltusolás, az orvosi cenzus már több évtizede működik. Csak az Isten tudja, hogy ennek mikor lesz végre, és mikor válik tarthatatlanná a rák gyógyíthatatlanságáról szóló makacs dogma.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák feltáró gyógyszeripar gyógyszermaffia rákipar


Megtekintések száma: 65983





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet