EZÉRT nem tudják még gyógyítani a rákot? Az orvostudomány a kezdetektől fogva rosszul állt hozzá a kérdéshez!

2018. február 9., péntek




Szakemberek egy része állítja, hogy a rák eredete nem biológiai!

A rák kutatása még mindig gyerekcipőben jár.

Senki sem tudja, pontosan mitől alakul ki, ugyanis hiszitek vagy sem, de hivatalosan egyetlen elméletet sem fogadtak még el arra vonatkozóan, hogy mi a rák pontos hatásmechanizmusának a leírása.

Persze azt mindenki tudja, hogy túlzott és kontrollálatlan sejtburjánzás.

Majd 50 éve már, hogy fejtegetik az okokat, és hol közelebb, hol távolabb járnak a teljes igazsághoz. Pedig egyes tudósok szerint nem kizárt, sőt, nagyon valószínű, hogy a ráknak az okai valójában nem biológiai eredetűek.

Vagy legalábbis nem teljesen.

A betegség alapjában változtatja meg a beteg, és hozzátartozóinak életét, jövőképét, fontossági sorrendjét, értékrendjét, sokszor a családon belüli érzelmi kötődéseket, érzelmi kifejezéseiket.

Már régóta köztudott, hogy a stressz képes előidézni a rákot. Sőt, bizonyos emberek elvesztése után, a mély gyász is képes ilyen mutációt előidézni.

Ez pedig egyúttal azt jelenti, hogy a gondolataink és az érzések képesek kihatnia fizikai valóságra, ugyanis ha a stressz és a gyász, valamit a mély depresszió előidézője lehet a ráknak még a kőkemény tudomány szerint is, akkor az logikusan azt jelenti, hogy hatással van rá.

Ez pedig bizonyítja azt, hogy a gondolatoknak teremtő és romboló ereje is lehet a testünkben...

A heves érzelmi stressz növeli a betegségek iránti fogékonyságot. A krónikus stressz az immunrendszer gátlását eredményezi, ami a továbbiakban megnöveli a betegség és főleg a rák iránti fogékonyságot.

Egyre több ember és orvos hiszi azt, hogy ebben valóban lehet valami.

Sokat mondó egy néhány éve elvégzett kísérlet.

Egy patkánykísérletben tumorsejteket ültettek be a kísérleti állatokba, és vizsgálták a stressz hatását sejtek szaporodására.

Az egyik patkánycsoport elkerülhetetlen áramütéseket kapott, esetükben mindössze 27%-nál tapasztalták a tumorsejtek kilökődését, vagyis az állat gyógyulását. 

A stresszmentesen tartott patkányok esetében a gyógyulási arány már 54%-os volt. 

vagyis a rák ezer okai közül a stressz és a lélek állapota kiemelten fontos szerepet játszik még akkor is, ha ezt a mai orvostudomány még mindig nem teljesen ismeri el.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen ezotéria egészség orvostudomány rák lélek megbetegedés


Megtekintések száma: 36406





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet