Ezért tagadhatja a NASA kategorikusan az idegenek létezését

2017. március 29., szerda




Nagyon sokan gondolkodnak hétről-hétre azon, hogy a NASA miért nem akarja észrevenni a nyilvánvalót, és miért tagad? 

Ugyanis sokak szerint egyértelmű, hogy a Nemzetközi űrállomás felvételein nem egyszer látni szokatlan dolgokat, melyek nem evilági járműveket mutatnak.

Ezek a valamik gyakran igen közel haladnak el az űrállomáshoz, és felvetik annak a kérdését, hogy az űrhajósok, és a NASA nem akarnak ezekről tudni, vagy tényleg ennyire naivak.

Az elmúlt 2 évben szinte minden hónapokban volt olyan, hogy a NASA pont akkor szakította meg az élő közvetítését, amikor valami titokzatos tárgy a távolban feltűnt, vagy valami fényes objektum beúszott a kamera látóterébe.

Az űrhajósoknak rengeteg kamerája van, és ezekkel is készítettek már felvételeket, melyeken látni, ahogy az ablakban elsuhannak dolgok. Ezek egyértelműen nem lehetnek űrszemét darabok, hiszen nagyon nagynak látszanak, és nagyon távol vannak.

Ráadásul ez azt is jelentené, hogy ezek ha nekiütköznének az űrállomásnak, már régen nem lenne ISS.

A NASA azonban ezeket mindig következetesen tagadja, vagy épp nem nyilatkozik róluk semmit, és mély hallgatásával megágyaz a különféle összeesküvés elméleteknek.

Egyesek szerint mindez azért van, mert a NASA nem jelentheti ki, hogy idegenek vannak a Földön, és a Föld körül, mivel köti őket az idegenekkel kötött titkos egyesség.

Mások szerint pedig az egész amiatt van, mert nem akarnak egyből tömegpánikot, és káoszt. Lassan, apró bejelentésekkel, és szivárogtatással szeretnének minket felkészíteni arra a világra, melyben ember és idegen fajok együtt élhetnek.

Ha ez így van, előbb vagy utóbb, de lépniük kell. Nem tartható már sokáig az az állapot, ami van, hogy a világ már rajtuk röhög, és mindenki tudja, hogy rejtegetnek valamit.

Egesek szerint éppen ehhez lehet köze a korábban bejelenttet hír kapcsán, miszerint egy ufó szakértő állítása szerint 60 napon belül - azóta kevesebb - nagy bejelentés várható a földönkívüliekkel kapcsolatban.

A NASA tehát talán a kivárásra játszik, és már előkészítette a nagy bejelentést, amivel mindenkit sokkolni fog. De az is lehet, hogy tovább fog hallgatni. Sőt, az is elképzelhető, hogy igazat mond, és az ő legjobb meggyőződésük szerint nincs is odakinn semmi.

Persze tévedhetnek is…

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek űrkutatás eltitkolt tények


Megtekintések száma: 128714





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet