Ezért van szegénység és háborúk: minden egyetlen madzagra van felfűzve! Ezeket senkitől nem fogod hallani a médiában!

2019. október 10., csütörtök




Itt az idő, hogy ennyi év leleplezése után végre nyíltan beszéljünk a világot irányító háttérhatalmi erőkről, melyek háborúkba, pusztulásba és számtalan megtévesztés segítségével egy hazug és hamis világba hajszolták az emberiséget.

Az információk átadása és az emberek fogékonyabb részének felébresztése igazságkutató emberek és tudás segítségével együtt mára elvezethetett oda, hogy már a társadalom egy jelentős részét nem lehet megosztani és megtéveszteni az évszázadokon keresztül használt hazugságaikkal.

De mivel a rabszolgaság és kontroll kulcsa - a PÉNZKIBOCSÁTÁS JOGA - még mindig a szervezett magánhatalom kezében és tulajdonában van, ezért ez a harc nehezen vívható meg nyíltan.

Egyetlen fegyverünk a tudás és kezükben lévő főáramú médiát már megelőző Alternatív Média és az IGAZSÁG!

A világot valódi bankárbűnözők, pénzhatalmi körök, a Wall Street farkasai és uzsorahiénák ejtették túszul.

A fejünk felett hozták létre a jelenleg emberek tömegeit szegénységben, nyomorban tartó adósság alapú pénzügyi rendszert, melynek játékszabályait is ők írták.

Így pedig pofátlanul meg tudtak gazdagodni abból, hogy feléjük lejtett végig a pálya.

A mérhetetlen kontrollról, amit a pénzzel együtt megszereztek már nem is beszélve.

A világot jelenleg egyetlen madzagon rángatják. Minden ugyanarra a pénz iránt bűvöletre és a világon parazitaként élő szuperelitre van felfűzve.

Felemelkedtek a média vállalatok tetejére, amelyek kontrollálják a híreket és a szórkoztatásunkat. Felemelkedtek a bankrendszer tetejére. Az Ovális Irodába (megj. USA Elnök) Brüsszelbe. A Vatikánba. A Koronához. Csöndben besurrantak.
Hatalmas mezőgazdasági vállalatok vezetői lettek, amelyek kontrollálják az élelmiszer ellátást.

Szintén a nagy gyógyszer vállalatok esetében; azok, amelyeknek hittünk, hogy segítenek, amikor betegek vagyunk. Senki nem állította meg őket, és ők további bűnözőket toboroztak, hogy segítség őket.

Elsőként felhalmozták a világ vagyonát.

Ők kifejlesztették a pénz rendszerét, amit Központi Banknak nevezünk, amely kölcsönt nyújt a kormányoknak kamatra, és így örökös adósságba taszítva azokat.

Az emberek vagyona egyre kisebb lett, az öveké egyre nagyobb. Sokkal nagyobb.

A világ egy alapvetően igazságtalan rendszer alapján működik, de azért nem változtat senki rajta, mert senkit nem engednek a rendszer ütőerének közelébe...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes politika háttérhatalom


Megtekintések száma: 66453





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet