Ezt a 24 lányt a méhnyakrák elleni oltás ölte meg!

2017. július 30., vasárnap




Íme, a Gardasil oltás áldozatai. Nem hivatalosan még ennél is többen vannak. Mikor ébredünk már fel, és vesszük észre, hogy a gyógyszeripar nem értünk, hanem ellenünk van?

Annak idején több millió fiatal, és a szüleik bedőltek az oltás kampányának, mely arra hivatott, hogy megvédje őket a súlyos betegségtől.

Ehelyett megölte őket, és ez ellen nem tudtak semmit tenni a szülők.

Rengeteg gyászoló családot, barátot és rokont hagytak hátra ezek a lányok, akik bíztak az orvosokban, és abban, hogy a vakcina megvédi őket. ám védelem helyett halált hozott rájuk.

Hiszed vagy sem, de az a szomorú tény, hogy az itt látható fiatal lányok közül egy sincs már életben, "köszönhetően" az oltásnak, és azon felelősöknek, akik egyáltalán létrehozták, marketingelték, forgalmazták és eladták.

Minden kísérleti oltást 15 éves, vagy annál idősebb gyerekeknek adtak be, ezzel szemben jelenleg 9 évesek számára is ajánlották.

A Merck vakcinája esetében a 16-45 éves korú nőknél azt vizsgálták meg, hogy az oltottak körében milyen arányban alakulnak ki megbetegedések a kontroll csoporthoz képest. Az eredmények lesújtóak voltak, ám akkor ezt még eltusolták, hogy ne derüljön ki az igazság, és a vakcinagyárak ne bukják a hatalmas profitokat.

A bejelentett mellékhatások közé tartozott a Guillain-Barré-szindróma - ami nem más, mint évekig tartó vagy maradandó bénulás – esetenként végül légzésbénulást is okozva), lupus, epilepszia, vérrögképződés, agyi gyulladásos folyamatok. A szülőket nem figyelmeztették ezekre a kockázatokra.

Ilyenkor az ember azt kérdezi, ki lehetett ezért a felelős, és miért a profit vezérli a gyógyszeripart? Azt a gyógyszeripart, melynek nem számít, ha emberéletek forognak kockán, hisz nekik minden emberi élet csak egy szám, egy óriási, szürke statisztikában.

Ezek a lányok azonban a családjuknak, a szüleiknek az egész életet jelentették...

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró oltások gyógyszeripar gyógyszermaffia vakcinák botrány


Megtekintések száma: 46221





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet