Ezt a bizarr fényjelenséget Argentína felett látták: mindenki azt találgatja, mi lehet!

2017. október 29., vasárnap




A lehetséges magyarázatok nagyon ijesztők...

Argentínában, Feliciano városa felett valami olyasmit láttak, amire nincs magyarázat. Legalábbis azóta sem tudta senki megmagyarázni, hogy mi az, amiről egy női szemtanú készített fényképes bizonyítékot.

A szóban forgó képen ugyanis egy hatalmas fénynyalábot láthatunk, mely a Föld felszíne felől tör a magasba, majd tűnik el az égbolt felső részén.

A szemtanú elmondta, hogy épp vihar volt, és egy villámlást akart megörökíteni, amikor a fényképen feltűnt neki, hogy valami rendkívül bizarrt és megmagyarázhatatlant sikerült megörökítenie.

Nem tudta megmondani, hogy pontosan mi ez.

Éppen ezért döntött végül úgy, hogy feltölti az internetre, hátha valaki tud rá magyarázatot adni.

Azonban a tudományos válaszok csak nem jöttek…

Míg egyesek szerint valamiféle időutazáshoz használt féreglyuk megnyílásának - vagy éppen bezáródásának - látható - pillanata került rá a fényképre, addig mások a HAARP titkos tevékenységének tulajdonítják be ezt is.

Megint mások szerint nincs semmilyen paranormális dologról szó, mindössze arról, hogy egy kissé szokatlan légköri jelenséget láthatott a szemanú.

Ha valóban ez utóbbi az igaz, akkor egy hidegfront és egy melegfront találkozásánál fellépő szokatlan fényjelenséget láthatunk, amit nagyon ritkán sikerül észlelni és megörökíteni.

Te mit gondolsz, mi lehetett?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes érdekesség megmagyarázhatatlan bizarr ijesztő


Megtekintések száma: 70694





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet