Ezt a ciszta műtétet egészen biztosan nem fogod tudni végignézni!

2017. szeptember 21., csütörtök




Vigyázat, a képeket és a videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk! Egy férfi karjában majdnem egy ökölnyi méretű fehéres-szürke, gennyes cisztát találtak az orvosok, akik úgy döntöttek, kioperálják. Bár ne tették volna…

A világ legundorítóbb videói közé méltán beillene az a videó, amit most mutatni fogunk. Feltéve, ha a képek után nem fogsz rögtön hányingert kapni, mert egy nagyon undorító, és gyomorforgató dologról lesz szó.

Egy férfi egyik karjában ugyanis egy szokatlan dudor jelent meg. Eleinte nem is tulajdonított neki túl nagy jelentőséget, azonban mikor ez a duzzanat egyre csak nőtt, és a végén már fájni is kezdett, ha nyomás érte, úgy döntött, hogy elmegy vele az orvoshoz.

Az orvosok döbbenetére egy különösen nagyra nőtt gennyes ciszta „díszelgett” a férfi kezének bőre alatt. A gennyes valami ráadásul még hússzöveteket is tartalmazott.

Hamar eldöntötték, hogy ezt sürgősen műteni kell, így bele is vágtak az orvosok szerint egyáltalán nem egyszerű műtétbe.

Egy ciszta eltávolítása nagy körültekintést igényelő feladat, mely sok precizitást igényel. És nem utolsó sorban nagyon erős gyomrot.

Ha a látvány nem is vág taccsra téged, akkor a cisztából kifolyó gyomorforgató bűzös váladék már annál inkább.

A cisztákat ráadásul nem elég csak eltávolítani. A helyüket jól ki kell takarítani, és ha kell, fertőtleníteni, ugyanis ha ezt nem teszik meg, akkor a ciszta később újra kialakulhat ugyanazon a helyen, vagy a test egy másik pontján.

Ilyen, és ehhez hasonló ciszták sokkal gyakoribban, mint hinnénk. Bizonyos értelemben minden emberen nőnek időnként ciszták, ezek nagy része azonban magától felszívódik.

Akkor van gond, mikor ez nem történik meg, és a ciszta egyre csak nő, ilyenkor érdemes elmenni az orvoshoz, és megvizsgáltatni, nehogy úgy járjunk, mint a videón szereplő úriember.

durva gyomorforgató undorító ciszta


Megtekintések száma: 66700





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet