Ezt a diáklánynak az Oktatási Hivatalnak szánt üzenetét osztja most mindenki: „Utálom az egészet, amit maguk művelnek”

2017. szeptember 23., szombat
Bejárta a sajtót és az országot. Szerinted igaza van? OSZD MEG te is másokkal!

Finszter Emőke levele nem csak mellbevágó, de sokak szerint igaz is. Olyannyira, hogy rengetegen osztották meg a Facebookon korábban elérhető nyílt levelet, melyet az Oktatási Hivatalnak szánt.

A lány arról ír, hogy mennyi órát kell az iskolában töltenie egy nap, ezen felül pedig mennyit kell foglalkoznia még az összes tantárgyával.

"Én a tanárokat nem hibáztatom, sőt sajnálom önöket amiatt, amit velünk és önökkel tesznek"

Emőke szerint robotot akarnak csinálni belőle, ezért nincs gyerekkora, nincs ideje szórakozni, ezért biztos abban, hogy az ő gyerekei elkerülik majd a magyar oktatást.

"Nem normális, hogy egy tanárnak több időt kell tölteni mások gyerekeivel, mint a sajátjaikkal, és nem normális hogy több időt töltünk tanárainkkal, mint a szüleinkkel tudunk."

Az egész internetet bejárta, mivel sokak szerint teljesen igaza van a lánynak és ez a helyzet valóban szembetűnővé vált napjainkra.

Elpanaszolta, hogy robotot csinál a rendszer a diákokból, és elveszi a gyerekkorukat.

Szerinte a magyar diákok túlterheltek, és elege van abból, hogy az iskolai kötelezettségeken túl alig marad ideje másra. Emőke nem hibáztat senkit tanárai közül, inkább a rendszert okolja, ami szerinte irreálisan sokat követel tőlük.

A teljes egykori poszt itt olvasható:

"Utálom az egészet amit maguk művelnek! Gyerek vagyok, fél 6-kor kelek napi 8 órám van legtöbbször, vidéken élek, a legkorábbi időpont mikor 8 órával hazaérek a fél 5, ahogy sok más ezer társamnak akiknek elegük van szintén! (...) A napom ugyanaz minden egyes nap. Minden egyes nap egy borzasztó körforgás. Maximum 5-6 óra alvás, majd az egésznapos robot érzet. (...) Egy dologban biztos vagyok, az én gyerekeim messziről elfogják kerülni a magyar oktatást! Az én gyermekeim tanulni fognak, tanulni fognak embernek lenni, őszintének, szeretetteljesnek és BOLDOGNAK! Az én gyermekem ha hazaér majd az iskolából legkésőbb fél 2kor akkor játszani fog, majd az összes tantárgyra összesen tanulunk másfél órát, majd játszhat vagy pihenhet megint! Az én gyermekem olyan országba fog felnőtté válni, ahol megtanul BOLDOG lenni és lesz gyerekkora!"

Szerinted is igaza van? OSZD MEG másokkal is!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség magyarország magyar elgondolkodtató botrány felháborító


Megtekintések száma: 193549

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet