Ezt a felvételt a NASA már többször megpróbálta eltüntetni a Föld színéről!

2018. február 24., szombat




Az 1969-es Holdraszállás alkalmával készült, és bizonyítja mindazt, amit mindvégig tagadtak!

Létezik egy felvétel, amit a NASA a bennfentesek szerint már többször megpróbált eltüntetni a Föld színéről, de a kiszivárgás óta ez már soha többé nem sikerült neki.

Maga a videó elméletileg az 1969-es Holdraszállás napján készült, az Apollo-misszió során.

Ez egy olyan titokban tartott film volt, amit a NASA hét pecsétes titokként kezelt, bizalmas anyagként, ami soha nem kerülhetett volna ki.

Szerencsére voltak olyanok, akik úgy gondolták, hogy az embereknek joga van tudni arról, hogy mi is folyik a fejük felett az adófizetők pénzéből.

Az Apollo–12 az Apollo-program hatodik emberes repülése, egyben a második, amely leszállt a Holdon.

Ez az egyetlen repülés, amely főként mérnöki kísérlet volt, ezen az expedíción kísérletezték ki a hajszálpontos leszállást, amely minden későbbi geológiai kutatóexpedíció alapjának számított.

A küldetés már az elejétől kezdve problémás volt, kezdve, hogy felszálláskor villám csapott az űrhajóba, kétszer is, egészen addig, hogy állítólag tönkrement a televíziós közvetítéshez magukkal vitt kamera…

Először a tévéadáshoz szükséges kamerát kellett felállítani. A műveletbe azonban hiba csúszott.

Alan Bean a kamerát felállítás közben egészen véletlenül a Nap felé fordította, melynek a fényérzékelője azonnal kiégett és használhatatlan lett. Legalábbis a NASA ezt állítja.

Ez azonban nem igaz, legalábbis sokak úgy gondolják, hogy maga a küldetés teljesen máshogyan zajlott le.

Történészek azon az állásponton vannak, hogy az Apollo 12 kamerájának elromlása nagyban hozzájárult, hogy a közvélemény hamar elvesztette az érdeklődését az egész holdprogram iránt.

Vagyis az egész szándékos volt. Számos részt kihagytak, és csak az emberiség számára emészthető részek kerülhettek nyilvánosságra.

Valójában a felszínen egy éppen ott tartózkodó földönkívüli életformát sikerült filmre venniük.

Ezt a NASA ott és akkor úgy ítélte, hogy ennek soha nem szabad napvilágot látnia...

Mások úgy vélik, hogy a felvétel nem eredeti, vagy talán nem is valós. Mindenesetre bárhogyan is, de a NASA-nak kapóra jönne, ha a felvételről nem hinnék el az emberek, hogy igazi.

Talán épp az ő szakértőik állítják azt, hogy nem igazi...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés hold


Megtekintések száma: 40840





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet