Ezt a szörnyen aljas dolgot merted művelni a 80 éves nagymamámmal a szolnoki piacon?!

2022. március 11., péntek




Emberek! Segítsetek nekünk! Vagy legalább azoknak, akik még nem jártak így!

Kedves emberek! Segítsetek nekünk! Vagy legalább azoknak, akik még nem jártak így…

Több okból is sértett és zaklatott vagyok, amiatt, ami a múlthét pénteken történt egyetlen nagymamámmal!

Nagyi késő délután indult el bevásárolni a szolnoki piacra, egyedül, ahogy többnyire szokott, hisz korához képest hála istennek nagyon jó egészségnek örved.

A vásárlása végeztével, a piacról kifele jövet kora este fele, egy eleddig ismeretlen alak nem túlzok leütötte, majd a nála lévő összes vagyonát, sőt a bevásárló szatyra tartalmát is magával vitte.

Nagyim bevallása szerint úgy délután – kora este 6 óra magasságában történt az eset, már sötétedett.

Kevés ember volt arra fele, így valaki hátulról, előre megfontolt szándékkal mögé settenkedhetett és ezt az aljas dolgot tette vele.

Az egész egy pillanat történt, mesélte. Az arra járó kelők is már csak azt vették észre, hogy a földön fekszik és csak felsegíteni tudták, a tolvajnak se híre se hamva.

A helyi Rendőrkapitányságot is megkerestem az ügyben, de bizonyíték hiányában, nem tudnak mit tenni, ami miatt külön csalódott és mérges vagyok.

Ez a közbiztonság 2018 Magyarországán?! Egy idős embert hazafele csak úgy leütnek és kirabolnak minden vagyonával együtt?? Mérhetetlen csalódottságomnak hangot adva osztom meg történetét veletek, és szeretném, ha minél többen továbbadnátok.

Nem bízom abban, hogy valaha is előkerül a nagyi kis táskája és a benne lévő maradék nyugdíja, csak mint okulásul, hogy ilyen sajnos igenis megtörténhet bármikor.

Szégyen! Aljas gazember, ha ezt esetleg olvasod valahol az interneten, facebookon, csak azt kérem tőled, hogy nézz magadba és gondolkozz el, hova jutottál földi életed során..

Köszönöm, hogy meghallgattattok és ha segítetek.

Tar Annamária

A kép illusztráció!


Megtekintések száma: 49435





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet