Ezt a szuperkeveréket tibeti szerzetesek állították elő: távol tartja az orvosokat!

2017. augusztus 1., kedd




Az ősi gyógyítás ereje?

A Tibetben élő szerzetesek évezredes tudása nem véletlen, hogy olyan fejlett volt, ahogyan az sem, hogy a Tibetben és a környékén élők mindig is magas átlagéletkorral rendelkeztek.

A tibetiek ugyanis olyan különleges receptúrák birtokában voltak, melyek hosszú életet biztosították számukra, ráadásul mindvégig egészségesen.

A mai modern ember már nem egészségesen él. Káros élelmiszereket fogyaszt, és alapvetően nem figyel oda önmagára, ezért sokkal korábban halunk mi, nyugati emberek. Létezik azonban egy különleges szuperkeverék, mely képes távol tartani az orvosokat.

Nem csak arról van szó, hogy a segítségével szinte bármiből felgyógyulsz, de arról is, hogy különleges energiákkal látja el a szervezeted. Boldog és egészéges leszel tőle. Az alábbi, több, mint 2000 éves recept a tibetiek igazi titka, ami megmagyarázza hosszú életük és kiváló egészségük okát.

Egyáltalán nem bonyolult elkészíteni. Annyit tudni kell róla, hogy ahonnan származik, ott a 100 éves kor feletti öregek egyfajta napi elixírként fogyasztják.

A kálcium lerakódásoknak vége, így az erek számára is biztos a hosszú és egészséges élet.

Így készítsd el:

  • 300 gramm fokhagymát 1 kg citromhéjjal finomra kell őrölni, és 1,5 liter forrásban lévő vízbe kell tenni. Főzzük 15 percen át, és végül egy tiszta edénybe helyezzük el, majd zárjuk el.
  • 20 napon át 0,5 dl-t fogyasszunk minden reggel, majd tartsunk 10 nap szünetet. Ezt a folyamatot egészen addig folytassuk, amíg nem javul az egészségünk.

Képes megtisztítani a belső anyagcserét, és serkenti a vérsejteket, mindemellett alaposan kiméregteleníti a szervezetet.

Szigorúan tartsuk be az előírt adagot, és a 10 napos szünetet! Ha javulást észleltünk az egészségünkben, elegendő évente 1 vagy 2 kezelést csinálni, amely 25 napig tartson. Érdemes 6 hónap szünetet tartani egy-egy kúra között, de a hatása nem marad el.

OSZD MEG másokkal is!

egészség tibet alternatív gyógyászat szerzetesek természetes remediák


Megtekintések száma: 28031





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet