Ezt árulja el rólad az ujjlenyomatod!

2019. április 29., hétfő
Mindenkinek van és az egypetéjű ikreket leszámítva minden emberé eltérő, ezért kiválóan alkalmas arra, hogy főbb személyiségjegyeid kiolvashasd belőle.

Ujjlenyomat. Mindenkinek van és az egypetéjű ikreket leszámítva minden emberé eltérő, ezért kiválóan alkalmas arra, hogy főbb személyiségjegyeid kiolvashasd belőle. De mi tévők legyünk, ha szabad szemmel nem láthatóak a barázdák? Megmutatjuk, és azt is mit jelentenek!

Ha szabad szemmel nem igazán látod az ujjlenyomatod, akkor íme egy trükk. Vegyél elő egy fehér papírlapot, színezd be az ujjbegyedet egy filctoll segítségével, majd nyomd rá a papírra. Azonnal látni fogod, a négy közül melyik csoportba tartozol!

HURKOS

Ha az ujjlenyomatodban kis hurkok vannak, mint ahogy a képen is látszanak, akkor gratulálunk: beletartozol a nagy átlagba, a legtöbb embernek ugyanis ilyen az ujjlenyomata. Teljesen normális intelligenciával rendelkezel, pont annyira vagy okos, amennyire kell, és remekül tudsz alkalmazkodni. Barátságos és segítőkész vagy, amibe nem kell, abba nem szólsz bele – simulékony természeted miatt sokan szeretnek.

KACSKARINGÓS

Nézd meg az ujjlenyomatod: ha kacskaringós minták vannak benne, akkor ebbe a csoportba tartozol. Ez a második leggyakoribb ujjlenyomat, és akiknek ilyenjük van, azok általában nagyon intelligensek és keménykezű vezetők. Szeretnek mindennek az élére állni, de legalább nemcsak a törekvés van meg bennük, hanem képesek is arra, hogy irányítsanak. Nem félnek konfliktust vállalni, belemennek a konfrontációkba, ha tudják, hogy így nyerhetnek.

ÖRVÉNYLŐ

Ha úgy örvénylik az ujjlenyomatod, mint egy folyó, szabályosan, körkörösen, akkor ez a te csoportod. Az ilyen emberek természetüknél fogva nagy analitikusok, szeretnek mindent kielemezni, mindennek megtalálni az okát. Általában célt is érnek, hiszen rendkívüli tehetséggel áldotta meg őket a sors – bár az rossz tulajdonságuk, hogy könnyen kijönnek a sodrukból, és indulatosságukat nem mindig tudják jó kezelni. Néha nagyon magányosak, és tenniük kell azért, hogy ez ne maradjon így!

HULLÁMOS

A hullámos ujjlenyomattal büszkélkedő személyiségek nagyon energikusak és magabiztosak, soha nem tudnak megnyugodni, egy helyben megülni, mindig csinálniuk kell valamit. Mivel nagy önbizalmuk van, kevés dolog tudja őket megakadályozni bármiben is. Ha egyszer meghoznak egy döntést, akkor semmi sem tudja őket eltántorítani – kitartanak az elhatározásuk mellett.

Oszd meg ha rád is igaznak bizonyult!

Forrás: Tudnodkell.info

érdekes ezotéria önismeret érdekeség


Megtekintések száma: 328809

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet