Ezt az egészségügy mélyen elhallgatja! A kemoterápia mutáns klónokat eredményez, gyors áttéttel!

2019. február 3., vasárnap
Tudományos bizonyíték van arra, hogy több rákfajta esetében a kemoterápia gyakorlatilag elősegíti olyan kemoterápiának ellenálló mutáns rákos daganatok kialakulását, melyek gyors ütemben végeznek a beteggel!

Végleges bizonyítást nyert a rettegett tény, melyet az orvostársadalom is megpróbált hosszú éveken keresztül az emberek és a rákbetegek elől eltussolni.

A Nature Genetics egy tanulmánya bemutatták, milyen mechanizmus révén szaporodnak el a mutációk. Ráadásul mindezt tudományosan is sikerült minden kétséget kizáróan bizonyítani.

Vagyis egyértelművé vált a kapcsolat a kemoterápia és a rák megerősödésének a kapcsolata. 

Azt már régóta sejtették, hogy a kemoterápia csak egy jó üzlet. Ugyanis ez a módszer olyan, mint aknavetővel levadászni egy verebet a porcelán boltban.

Azaz több kárt okozunk ezzel a szervezetnek, mint maga a daganat.

Az orvosok, és a kemoterápiás szerek forgalmazásából élő gyógyszeripari cégek azonban mindent megtettek annak érdekében, hogy ez az 50 éve változatlanul ugyanúgy alkalmazott maradi eljárás még napjainkban is szinte az egyetlen módja legyen a rákkal való küzdelemnek.

Tudományos bizonyíték arra, hogy a kemoterápia gyilkol!

Többek között például a húgyhólyagrák kezelését is megvizsgálták. Az ilyen előrehaladott rák első vonalbeli kezelése a kemoterápia.

Bár a kemoterápia hatására ugyan a daganatsejtek pusztulásnak indulnak, a kialakuló szelekciós nyomás igen hamar (hónapokon belül) terápiarezisztens – azaz kemoterápiának ellenálló - mutációk kialakulását segíti elő.

Szinte biztos, hogy ezen mechanizmus révén alakul ki a kemoterápiával kezelt daganatsejtekben az az evolúciós előny, ami túlélésüket és elszaporodásukat eredményezi.

A kemoterápia egyfajta szelekciós nyomást gyakorol a rákos sejtekre, és annak a klónnak a továbbélését eredményezi, ami a legellenállóbb

A kutatók a kísérletsorozat során 32 előre kiválasztott, húgyhólyagrákban szenvedő beteg tumor mintáit elemezték a kódoló régiókat feltáró szekvenálással a betegség különböző stádiumaiban, a kemoterápia előtt és után.

Az eredményekből egyértelműen kiderült, hogy az esetek 100%-ban a kemoterápia útján kialakult ellenálló klónok adtak nagy ütemben áttéteket és ölték meg nagy gyorsasággal, heves lefolyással a betegeket.

Vagyis a kemoterápia, bármennyire is szeretnék elhallgatni ezt az orvosok, gyilkos fegyver, mely gyakorlatilag gyilkos, mintsem gyógyítana.

Ezt azonban a gyógyszerlobbi, aminek a bevételi forrása 30%-ban a kemoterápiás szerek eladásából és forgalmazásából van, aligha fogja belátni.

Ez nekik elsősorban üzlet. És ha valaki az üzleti érdekeiket veszélyeztetni, azzal elbánnak különféle piszkos módszerekkel.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rák rákgyógyszer feltáró gyógyszeripar kemoterápia


Megtekintések száma: 152267

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet