Ezt eredetileg rákos betegnek fejlesztették: megelőzésként elsöprő hatása van!

2017. augusztus 12., szombat




Kimutatták, hogy pusztítja a rákos sejteket, és növeli a vörösvérsejt számot.

Létezik egy különleges keverék, melyet még a 60-as években találtak ki, annak idején, hogy rákos betegek fájdalmát enyhítsék vele.

Akkor vették észre, hogy önmagában a keverék nem csak enyhíti a betegek fájdalmát, de növeli a vörösvérsejt számukat, és később, a 70-es években azt is kimutatták, hogy képes a rákos sejteket sejt apoptózisra, azaz sejthalálra kényszeríteni.

Különlegességé jól mutatja, hogy bizonyos helyeken ma is előszeretettel alkalmazzak, bár a modern orvoslás nem minden országban szereti, ugyanis az emberek rájönnek, hogy ez a természetes anyag sokkal többet tesz a gyógyulásért, mint jónéhány kemoterápiás szer.

A zöldséglé alapja a cékla és a sárgarépa, főleg a cékla íze kicsit kellemetlen, de elsősorban kemoterápiában részesülő betegeknek kötelező lenne fogyasztani, mert enyhíti a kellemetlen mellékhatásokat.

Sőt, az a legjobb, ha egészségesen is fogyasztod, ebben az esteben ugyanis sokat teszel azért, hogy még véletlenül se alakuljon ki rák a szervezetedben.

Jó még az álmatlanságra, fáradékonyságra is, és a gyulladási gócpontokat is képes megszüntetni.

Hozzávalók:

  • 1 kg cékla
  • 1 db citrom
  • 0,5 kg répa
  • 3 db narancs
  • 3 db alma
  • 1 kg méz

A céklát, répát tisztítsd le, a citromot, narancsot pucold meg, az almát vágd fel. Turmixold össze. Ha kész, keverd bele a mézet!

Ha ez megvan, akkor tedd egy jól zárható üvegbe, majd a hűtőben tárold. Másnap kora reggel mindig éhgyomorra igyál meg fél pohárral.

Bizonyos mértékben még fogyasztani is képes, és erős méregtelenítő hatással rendelkezik.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák egészség megelőzés természetes remediák


Megtekintések száma: 76329





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet