Ezt jósolja a nagy prófécia 2019-re: a háttérhatalom összezár a világ feje felett! Durva!

2019. január 14., hétfő
A háttérhatalom nem Soros Györgyöt jelenti, ő csak egy piciny része ennek a szervezetnek.

A Soros Györggyel való reklámbohóckodás a magyar kormány egyik hazugsága a sok közül. Ha Orbánék valóban hadat üzennének a háttérhatalomnak, akkor nem egy kivénhedt, fogatlan oroszlánt támadnának, hanem egy kicsivel tekintélyesebbet mondjuk Izrael miniszterelnökét. 

Vagy kezdetnek az is elég ütős lenne ha nyilvánosságra hoznák az Országgyűlés izraeli-magyar kettős állampolgárainak névsorát, akik között vannak olyan közszereplők és közméltóságok, akik garanciát jelentenek Magyarország tönkretételének folyamatosságára.

A „Stop Netanjáhú” szövegű reklámokra és a titkos névsor nyilvánossá tételére valószínűleg felfigyelne ez a bizonyos háttérhatalmi közösség… Természetesen ehhez kurázsira lenne szükség, amivel Magyarország megélhetési politikusai hírből sem rendelkeznek.

A háttérhatalom gyökere Izraelben van, ahonnan mérgezett folyadékként szivárog be mindenhova s pusztítja a Földet és az emberiséget.

A zsidó fajt kiválasztottság és felsőbbrendűség-tudat jellemzi. E faj, amióta megjelent a Földön, másokon élősködik, viszályt szít, népeket irt ki, rablással és fosztogatással tartja fent magát (lásd háborúk, bankok, politika, világszervezetek, média stb).

Teljesen mindegy, hogy az izraeli időszámítás vagy a Gergely naptár szerint tekintünk a háttérhatalom éves energiájára, mert mindkettő jó lehetőségeket kínál számukra. S ha ezen energiákra fekete mágiával rásegítenek (már pedig rásegítenek), akkor Jahve démonistenük különösen termékeny évvel jutalmazza meg őket.

A mai ember tudatossága szóra is alig érdemes, ennek következtében a körülmények irányítják és uralják életét.

A félelem, a túlélésért való közdelem, az anyaghoz és a látszatvilághoz ragaszkodás teljesen leköti figyelmét s így képtelen kibontakoztatni valódi énjét.

Írásommal nem félelmet akarok kelteni – abból úgyis mindenkinek van bőven – hanem elsősorban gondolatébresztésnek szánom, másodsorban pedig arra az energiára hívom fel a figyelmet, amely 2019-ben jelentős mértékben hatással lesz életünkre, s amit ha jól használunk fel, akkor termékeny és boldog napokat is megélhetünk ebben a megpróbáltatásokkal teli világban.

A fenti évelemzés általános és nem azonos a személyre szabott elemzéssel!

A 2019-re jellemző energiák valamilyen módon mindenkire hatással lesznek, melyet befolyásol többek közt az egyén sorsszáma, személyiségi és személyes-év száma, születési jegye, de legfőképpen lelkiségének teremtői programja.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés


Megtekintések száma: 22382

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet