Ezt láthatta Gagarin az űrben, amiért meg kellett halnia? Szovjet X-akták

2021. február 15., hétfő




Rengeteg találgatás van napjainkban is arról, hogy mit is láthatott Gagarin az első űrutazása során. Egyes orosz források azonban kirajzolnak egy félelmetes történetet...

Már a fellövését megelőző időszakról is keringenek meg nem erősített pletykák. Korabeli nyugati források szerint nem Gagarin volt az első ember az űrben: több sikertelen, a pilóták halálával végződő kísérlet előzte meg Gagarin űrrepülését.

Azonban egy összeesküvés elmélet szerint egészen más állt a dolgok hátterében.

Valójában voltak olyan félresikerült űrrepülések, melyek során emberek haltak meg, de nem ez volt a fő ok.

Léteznek olyan információk, melyek alapján elképzelhető, hogy Gagarin csak a sokadit felküldött ember volt. Az oroszok azért szerveztek mégis köré médiaeseményt, mert Gagarin esetében már rutinnak számított az eljárás, amivel felküldték az űrbe, majd visszahozták.

Valamint az egykori felettesei szerint Gagarinban megvolt az elkötelezettség, és a megfelel lojalitás, és egyfajta diszkréció.

Ugyanis a források szerint Gagarin élete végén egy titokzatos betegségben szenvedett, amelyet az űrutazás hatásának tekintettek, ezért utolsó éveit karanténban töltötte. Ez pedig szorosan összefügghet azzal, amit az űrben láthatott, és amiről soha nem hagyták beszélni.

Ez a dolog okozhatta a halálát is, mely bár balesetnek volt beállítva, valójában egy megrendezett gyilkosság volt a szovjet vezetés által.

Előtte számos embert felküldtek az űrbe. Azonban egyikük sem volt hajlandó a visszatérésekor hallgatni arról, amit odafent láttak. Egészen elképesztő dolgokról számoltak be, ezért mihamarabb eltették őket láb alól, vagy végzetesen megfenyegették őket és családjukat.

Így történhetett meg, hogy csak a sokadik ember lett maga Gagarin, akit egyként ünnepelt az egész világ akkoriban.

Gagarin évekig nem repült, aztán újból elkezdett vadászgépeket használni. 1968. március 27-én ő és kiképzője, Vlagyimir Szerjogin életét vesztette egy MiG–15-ben rutinrepülés közben.

Senki sem tudja pontosan, mi okozta a halálát, se sokak szerint szándékosan megrongálták a vadászgépét, hogy soha ne derüljön ki, mit látott odafent Ugyanis egyes források szerint Gagarin beszélni akart a sajtóval, és a küszöbén volt annak, hogy bejelentse a világ számára, hogy a világ és az univerzum nem az, aminek látszik.

Mivel az Orosz és az Amerikai kormány régóta tudott az idegenekről, és nem volt szándékában ezt felfedni sem akkor, sem azóta, ezért nem szerették volna, hogy egy holmi űrhajós kikotyogjon egy ilyen óriási titkot.

Ez a felvetés azt feltételezi, hogy valójában hatalmas, idegen űrhajókat és egyéb tárgyakat, műholdakat látott a Föld körül lebegni akkor, amikor még alig volt ember alkotta űreszköz a Föld körül.

Mások szerint egy hatalmas, amerikai űrállomást láthatott. Onnan tudták, hogy amerikai, mert Gagarin közelebb is merészkedett az eszközhöz, és kivette a távolból az amerikai zászló lenyomatát a fémfelületen, mely elég nagy volt hozzá, hogy távolról is látszódjon.

Oroszország nem engedhette meg, hogy így kibabráljanak vele, és az egész sajtó azon röhögjön, hogy ők először küldtek fel embert, míg Amerika már egy komplett űrállomást üzemeltetett az égen.

Más források szerint azonban az is elképzelhető, hogy a Gagarin által észlelt tárgy egyáltalán nem volt ember alkotta szerkezet…

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen összeesküvés gagarin eltitkolt tények


Megtekintések száma: 127989





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet