Ezt látnod kell! 1250 fotóból készítette el az emberi evolúció történelmét!

2016. október 24., hétfő
Hihetetlen, egyben nagyon érdekes videón látható egy emberi arc, amin különböző arcfestések illusztrálják az emberi evolúció egyes lépcsőfokait. A történelem és a biológia szerelmeseinek egyenesen kötelező!

Egy Londonban élő festőművész olyan bámulatos alkotást hozott létre, melynek most csodájára jár a világ.

Az alkotó célja az volt, hogy alig 86 másodpercben mutassa be az élet – és az ember – kialakulását, ráadásul ezt olyan ódon, ahogyan azt még korábban senki sem tette.

Emma Allen, a tehetséges festő ugyanis emberi arcra ráfestett arcfestéssel próbálta megörökíteni az emberi evolúció történelmének egyes állomásait.

1250 kép készült el, vagyis ennyi arcfestést kellett megfestenie. Elmondása szerint egyetlen arcfestés egy órányi munkába telt neki, vagyis ezen a rendkívül látványos projekten legalább 1250 órát foglalkozott.

A videónak azonban van még egy fordulata.Ugyanis a jelenen túl már előrevetíti az emberiség jövőjét, hogyan fog az ember eggyé válni a különböző általa használt technológiákkal, kütyükkel és chipekkel.

Az ilyen hihetetlen alkotások mindig eszünkbe juttatják, hogy mennyi zseni jár köztünk szabadon, csodálatos víziókkal.

Továbbá az is elgondolkodtató, hogy mekkora utat járt be az emberiség addig, hogy most te is itt ülhetsz, és ebben a videóban gyönyörködhetsz.

Több százezer év küzdelme, evolúciós fejlődése juttatott minket oda, ahol most is vagyunk. A tápláléklánc csúcsára, a bolygó örökösévé téve minket.

emberiség jövője hihetetlen az emberiség történelme emberiség


Megtekintések száma: 40325

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet