"Ezt láttam Diana halálos ágyán" - ezt árulta el a hercegnő sofőrje!

2023. január 7., szombat




Ha ez igaz, akkor valaki végzetes hibát követett el, és az egész sokkal inkább kezd egy krimihez, vagy valami megvalósult összeesküvés elmélethez hasonlítani.

Diana halálának 20. évfordulója alkalmából természetesen rengetegen emlékeznek az igen tragikus, és nagyon is rejélyes tragédiára, mely során Diana az életét vesztette.

Sokszor, sok mindent állítottak már arról, hogy mi is zajlott le azon a végzetes estén, ott az alagútban, ahol egy autóbaleset során szétroncsolódott az autó, és benne ő maga is.

Szó volt már kitervelt gyilkosságról, szándékos balesetnek álcázásról, és arról is, hogy maga a királyi család tette el láb alól, egy felbérelt profival, mivel kínos volt a hercegnő viszonya másokkal.

Most a hercegnő egykori sofőrje került elő, újra megdöbbentő dolgokat állítva.

Az ügy elég szövevényes, ehhez járult hozzá most egy újabb rejtéllyel Colin Tebbut.

Azt állítja ugyanis, hogy azért utazott Párizsba a baleset után, hogy végső búcsút vehessen Dianától, ám amikor megpillantotta a hercegné élettelen testét, olyat látott, hogy meghűlt benne a vér.

Alig tért magához a látványtól.

Visszaemlékezve is tisztán látja maga előtt az eseményeket.

"Láttam, ahogy Lady Di szempillája rebegni kezd és mintha a szemhéja is megmozdult volna egy pillanatra"

A Good Morning Britain című műsorban mesélte el azt az élményt, amit sokan nem értenek, hogy miért csak most mondott el a közvélemény számára.

"Bár már közel 20 év is eltelt a szörnyű augusztusi éjszaka óta, még mindig azt kívánom: bár én vezettem volna" - folytatta. Őt állapították meg ugyanis a hivatalos vizsgálatban, mint a baleset fő okozójának, mivel ittas volt a baleset során, és ő vezette az autót is.

Szerinte egyébként az okozta a tragédiát, hogy a Dianát szállító limuzin túl nagy sebességgel hajtott be az Alma alagútba.

Ha igaz, amit állít, az hihetetlen tény lehet. Sok ellentmondásos információ látott napvilágot Diana hercegnőről, és egyesek úgy sejtik, hogy már a kórházba szállítás előtt meghalt, más információk szerint utána.

Bárhogyan is, mi van, ha Diana jelezni próbált ezzel valamit? Vagy csak a haláltusa utolsó jele volt? Talán már sosem tudjuk meg.

Egyesek szerint legitimációs kockázatot jelenthetett volna, ha a jövendő király anyja férjhez megy egy muzulmán férfihez, és esetleg gyermeket is szül neki. Diána szeretőjének apja, Mohamed al Fayed továbbra is kitart a politikai gyilkosság feltevése mellett, és mindent megtesz ennek bizonyítása érdekében.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés bizarr történelem diana hercegnő


Megtekintések száma: 186162





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet