Ezt mindenkinek tudnia kellene a betegségek és a lelkiállapot kapcsolatáról

2019. február 28., csütörtök




A bükki füvesember elárulta a titkot, ami mindannyiunk előtt ott van, mégsem értjük. Rengeteg egészséges ember járna köztünk, ha megértenénk! Juttassuk el minél több emberhez!

A sokak által a bükki füvesemberként elhíresült Szabó György, Gyuri bácsi gyermekkorától kezdve vonzódott a természethez, járta a környező vidéket és nagyanyjától is sok ismeretre tett szert a növényvilággal kapcsolatban. Amint nyugdíjas korba lépett, egyre több időt szentelt a gyógynövényeknek, amelyeket rendszeresen szedett, szárított és javaslatai kíséretében árusított.

Szentül hisz a növények gyógyító erejében és abban, hogy minden betegségre létezik természetes gyógyír. Neve ma már elismert a fitoterápia világában és számos saját márkás teafüve elérhető a nagyközönség számára.

Gyuri bácsi úgy véli, hogy a titok abban rejlik, hogy mely betegségekre és állapotokra milyen növényt, illetve növények keverékét alkalmazzuk és azt milyen mennyiségben.

Hirdetés

Számára az egészség az elsőszámú alappillér az ember életében, amely nélkül boldog és teljes életet nem lehet élni.

Szerinte nem létezik olyan betegség, amelyet ne befolyásolna a lelki állapotunk. Rendkívül fontos, hogy elegendő szeretet vegyen körül minket. Ezzel egyetemben nekünk is szeretetet kell árasztanunk magunkból, de nem csupán mások irányába, hanem önmagunk felé is. Az önszeretet, az önelfogadás kiemelkedő jelentőségű egy egészséges ember életében.

A hit és a lelki erő fenntartása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egy meglévő egészségügyi állapotból, betegségből eredményesen ki tudjunk jutni, hogy meg tudjunk küzdeni a minket ért bármilyen fizikai vagy éppen lelki traumával.

Nagyon fontos, hogy a fizikai terápiák mellett, mint a masszázs, a gyógynövények fogyasztása, használata, a légzésterápia és még sok egyéb gyógymód mellett odafigyeljünk a derűnk és pozitív szemléletünk fenntartására is.

A mozgás fontosságát ő sem tudja eléggé hangsúlyozni.

Néhány tipp az egészség megőrzéséhez:

Kalcium, cink és szelén rendszeres fogyasztása hatékony, jól felszívódó forrásból.

Rendszeresen ajánlott: tengeri algákat, citromot, gyermekláncfüvet, gingko biloba-t, máriatövist, vérehulló fecskefüvet és körömvirágot használni.

Lehetőleg minél változatosabban fogyasszunk zöldségeket és gyümölcsöket a színskála összetevői közül minél többet.

A hús és a stressz elsavasítja a szervezetet, a zöldségek és a gyümölcsök viszont lúgosító hatásúak.

Nevessünk minél többet!

Gyuri bácsi tanácsait ma már országszerte sokan keresik és betartják, a tapasztalatok szerint nem kevés sikerrel.

A legfontosabb, hogy mindig tudatosan, a legrelevánsabb gyógymódok felé nyúljunk és azt jó helyen keressük, így minden betegség eredményesen kezelhető lesz.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 37249





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet