Ezt tartogatja 2019 időjárás a Dávid-naptár szerint! Lesz meglepetés!

2019. január 29., kedd




A hosszútávú meteorológiai előrejelzéseiről ismert nyíregyházi vízépítő mérnök elárulta, milyen időre számíthatunk a következő hónapokban.

A tavalyi Dávid-naptár igen jól jelezte előre az év történéseit: tényleg február elején volt a leghidegebb, és július közepén és augusztus végén a legmelegebb.

A vénasszonyok nyara pedig igen hosszúra nyúlt, és december elején beköszöntött a fagy.

Dávid Mihály pedig elkészítette a 2019-es évre vonatkozó előrejelzését, amiből az is kiderül, vajon mikor érkezik idén a tavasz:

“A tél leghidegebb napjaira január első hetében és február 12-e körül kell számítani.

Mindkét időszakban havazásra, kőkemény fagyokra, éjjelente mínusz 15–20 fokra készüljünk, és napközben sem emelkedik a hőmérséklet nulla fok fölé.

Március első napjaiban ismét hidegre fordul majd az idő, éjjel még lehetnek fagyok. Az előrejelzésem és a számításaim szerint március 5-én hirtelen érkezik meg hazánkba a tavasz.“

Dávid Mihály szerint már június elején is nagyon meleg lesz, a nyár pedig igen forrónak ígérkezik, sorra megdőlnek várhatóan majd az előző évi hőségrekordok.

“Hullámzó lesz az év, minden hónapban lesz egy nagyon meleg és egy nagyon hideg időszak, de július eleje is strandidőt tartogat.

Kevés lesz az eső, számításaim szerint négy év múlva várható csapadékos nyár, addig viszont a mezőgazdaságból élők bosszankodhatnak.”

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen érdeks időjárás előrejelzés


Megtekintések száma: 36738





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet