Ezt tudni eddig a Pentagon nagy ufó programjának kiszivárogtatásából!

2017. december 19., kedd
A fél világ arról beszél, hogy lehet, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben!

Tényleg létezhet a szó szoros értelmében vett X-akták. Mulder és Scully történetét pedig éppen ez a valóság ihlette.

legalábbis majdnem minden összeesküvés elméletet új fénybe helyezhet a napokban megtett óriási bejelentés: miszerint a Pentagon 22 milliós költségvetésből kutakodott a földönkívüliek után.

A 600 milliárd dolláros védelmi költségvetésből évi 22 millió dollárt fordítottak az észlelt ufók utáni hajszára. A kutatás 2007-től 2012-től tartott, és csak azért állították le, mert másra kellett a pénz.

Rengeteg olyan esettel találkoztak a program résztvevői, melyekben nem lehetett végül egyértelműen állást foglalni afelől, hogy tényleg földönkívüli égi járműveket láttak-e, vagy sem.

Ami érdekes, és amit tudni lehet, hogy a pentagon 2 millióból gazdálkodott, és minden olyan komolyan vehető esetet megvizsgált, melyre más módszerekkel nem találtak magyarázatot.

Több ízben eredt ennek keretében a légierő olyan tárgyak, diszkoszok és fénylő korongok nyomába, melyek meghazudtolták a fizika és a repülés törvényeit.

Szintén tudni lehet, hogy az idén nyugdíjba vonult Reid szenátor indította el a programot, és közölte, hogy büszke a program megvalósulására, amit kongresszusi munkája egyik legjobb részének nevezett.

Az egész bejelentésnek az volt az értelme, hogy nyilvánosságra hozzák ezeket az információkat, megelőzve egy belső szivárogtatást.

Ennek ellenére sokan nem értik, hogy magukról az aktákról miért nem vették le a titkosítást.

Ezekkel kapcsolatban azonnal fel is merültek új összeesküvés elméletek, miszerint a titkos ufó-akták olyan részleteket rejtenek, melyek bizonyíthatják az idegenek létét.

Akárhogy is, a Pentagon magas labdát adott az összeesküvés elméletek híveinek, mivel hirtelen számtalan korábbi elmélet, szóbeszéd és pletyka látszik igazolódni.

Talán még a híres 51-es körzettel kapcsolatban terjesztett bizarr dolgok egy része is igaz lehet…

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 67005

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet