EZT üzenték a Belgiumban élő magyarok Brüsszelnek: kemény szavak, érdemes megnézni!

2017. szeptember 26., kedd




"Élnek itt olyan állampolgárok, akik 20-30 év alatt nem tudtak integrálódni. Lehet, hogy jó lenne, ha Magyarország nem jutna ugyanerre a sorsra" - kemény megmondásokkal kritizálták Brüsszelt. Minden szavukkal egyetértesz? 

OSZD MEG másokkal is!

A választások apropóján megkeresték a külföldön, Belgiumban élő magyarokat, hogy nyilatkozzanak, miért gondolják úgy, hogy elmennek szavazni, és a NEM mellett teszik le a voksukat.

A vélemények korábban az embereknél sokszor a pártállást tükröztek, mára már azonban akik konkrétan és személyesen tapasztaltál a bevándorlást, azoknak egyöntetűen ugyanaz a véleménye.

Ők NEM akarják, hogy Magyarország is bevándorló országgá váljon.

Belgiumi magyarok osztották ki igen erősen Brüsszelt, szinte öröm hallgatni, és látni, hogy van még józan hang Belgiumban.

"A mi országunk nincs erre felkészülve, a mi országunkban nincsenek ennek hagyományai" - jelentette ki egy férfi.

"Franciaországban olyan tiltakozások vannak, csak sosem mutatja a tévé..." - árulja el egy másik, idősebb hölgy, rávilágítva arra, hogy mekkora liberális mosdatás folyik a médiában.

"Méghogy nincsenek no-go zónák!" - fakadtak ki, közben arról beszéltek, hogy a helyi RTL csatornának az egyik munkatársát jól megverték a kamerájával együtt kellett menekülnie egy ilyen nem létező no-go zónából.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika bevándorlás


Megtekintések száma: 58379





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet