Ezzel a módszerrel természetes úton tudod letenni a cigit: világszerte sokaknak bevált a citrom-kúra!

2019. április 3., szerda




Mindössze egy lime vagy citrom kell hozzá. Kutatások igazolták, hogy működik! Világszerte sokan "gyógyultak ki" a dohányzásból!

Sokan nem hisznek abban, hogy természetes úton le lehet szokni a dohányzásról.

Tanulmányok azonban kimutatták, hogy létezik erre egy természetes és hatékony módszer, ami ráadásul nagyon olcsó is a különféle nikotinkészítményekhez képest.

Most megtudhatod, hogy a lime hogyan segít végleg megszabadulni a cigaretta iránti függőségtől!

Nagyon egyszerűen leszokhatsz a dohányzásról a lime segítségével. Negyedeld fel a gyümölcsöt, majd a negyedeket is vágd félbe.

Tedd a hűtőbe és ha napközben bármikor úgy érzed, rágyújtanál, csak vegyél ki egyet és szívd ki belőle a levet. Még jobb, ha a héját is elrágcsálod!

Egy orvosi kísérlet szerint nagyon is!

A lime-os módszer hatékonysága magasan veri a nikotin tablettáét a leszokásban!

kutatók rájöttek arra, hogy a lime ugyan lassabban hat, de a kísérlet végére – 9-12 hét elteltével – ugyanazt vagy még jobb hatást értek el vele.

Ez hihetetlen eredmény, hiszen egy teljesen természetes módszerről van szó, amihez a gyümölcsön kívül semmire nincs szükség.

A legfőbb érv, hogy kipróbáld, hogy a nikotinos készítményekkel szemben a lime egyáltalán nem tartalmaz nikotint, így valóban képes felszámolni a függőséget, nem pedig a cigarettáról egy másik nikotinos termékre való átszokást eredményezi.

Természetesen a lime-ot egyéb módszerekkel is megtámogathatod, mint az akupunktúra, a masszázs, a mozgás vagy egyes gyógynövények használata.

Sok sikert a leszokáshoz!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes egészség életmód


Megtekintések száma: 19797





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet