Ezzel az 5 különleges gyógynövénnyel megelőzheted a tavaszi allergiát!

2018. március 12., hétfő




Kipróbálták, sokaknak működött, a régi nagy öregek is erre esküsznek!

Itt van a tavasz, és jön a nagy pollenszezon. Ez azonban nem jó hír azoknak, akik folyamatosa ellergiával küzdenek.

Számukra ez az időszak a kellemetlen és gyötrő tünetek időszaka. Amikor az orruk folyamatosan folyik, eldugul, szüntelenül tüsszögnek, vagy épp nehézlégzéssel kell megküzdeniük.

Miért van az, hogy régen sokkal kevesebb ilyen beteg volt? Nos, sokkal egészségesebben éltek, és nem volt ennyi feldolgozott étel, amit fogyasztottak volna.

Másfelől az örgeinknek voltak prakiákáik arra, hogyan készítsék fel szervezetüket a tavaszra.

Érdemes kipróbálnod ezt a teljesen természetes gyógymódot a szokásos antihisztamin tabletták helyett. Évszázadok óta használják ezeket a gyógynövényeket az allergiás tünetek kezelésére nagy hatékonysággal.

Csalán

A csalán mindig is egy fájdalmas kiütéseket okozó növényként él az emberben, holott egy nagyon erős gyógynövény. pedig nem csak húgyúti fertőzésekkel birkózik meg és fertőtlenít, de serkenti a hajnövekedést.

Fagyasztva szárított készítmények szénanátha előtti szezonban elkezdett alkalmazása hatékony lehet az allergiás tünetek enyhítésében.

Acsalapu

Segíti a szervezet reakcióját az allergiára, ezért sokan alkalmazzák, mivel nem álmosít az antihisztamin készítményekkel ellentétben.

Képes alégutak elzáródási tünetein enyhíteni mindezek mellett...

Ginkgo biloba

Róla sokan azt tudják csak, hogy nagymértékben képs a memóriára hatni, és sekrenti az agyműködést, pedig az allergia elleni harcban is van haszna.

Arról van szó ugyanis, hogy antihisztamin és gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is bír, amelyek kiegészítésként segítenek csökkenteni az allergiás tüneteket.

Reishi gomba

Sokan a halhatatlanság gombájának is nevezik, és már az ókori lkínában is előszeretettel hasnálták. kikísérletezték, hogy rengeteg betegség ellen hatásos.

Tele van antihisztamin vegyületekkel, és ezek segíthetnek az allergia kezelésében és szinte tartásában.

Tinospora cordifolia

Ezt nem szükséges már a tünetek megjelenése előtt is figyasztani, ez inkább a tünetek kezelésére avn alkalmazva leginkább.

Számos egészségügyileg előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ideértve allergiaellenes, mikrobaellenes és gyulladáscsökkentő hatását, ami egy tökéletes gyógynövénnyé teszi az allergiaszezonban.

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód egészség megelőzés természetes remediák allergia


Megtekintések száma: 21109





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet