Ezzel az ősi cigány módszerrel te is megtudhatod, milyen jövő vár rád!

2017. szeptember 17., vasárnap




Próbáld ki, sokaknak bevált, és OSZD MEG másokkal is!

Az ősi cigány jósnők mindig is úgy jósoltak, hogy annak híre ment, mivel úgy látták a jövőt, mint senki más.

Képesek voltak sorsokat, életeket megjósolni, ezért gyakran falunként volt egy jósnő, akihez a falu apraja-nagyja járt azért, hogy megtudakoljon valamit arról, mi vár rá.

A cigány jósnők mindig is abban hittek, hogy a bal tenyérből lehet igazán jósolni, mivel ez van közelebb a szívünkhöz.

Annak idején átadták tudásukat, melyet akár mi is alkalmazhatunk, ha meg szeretnénk tudni a jövőnket.

Az ujjakon kívül elsősorban a tenyér vonalainak tulajdonítanak nagy fontosságot. Megnézik a vonalak minőségét is, de főleg a vonalak színét, amelyek jót vagy rosszat jelezhetnek.

A legelső lépés azonban mindig a csukló vonalának alapos vizsgálata. Az lesz gazdag idővel, akinek a csuklóján nagyon sok a vonal. Kivéve, ha beteg az illető és ezek a vonalak kékek. Ezek ugyanis azt jelzik, hogy már nem gyógyul fel teljesen soha.

A hüvelykujjat körül ölelő életvonalból elágazó, a csukló felé húzódó mellékvonalak, vagy befolyásvonalak jó házasságot, s a párválasztás révén anyagi sikert, meggazdagodást ígérnek.

Ha fiatal nő kezén van, akkor szenvedélyes szerelmet, és rengeteg gyereket jelent a jövőben.

A hüvelykujj alatt van egy Vénusz-domb, amit almának is gyakran hívnak.

A sok kis vonalból az illető halálára lehet következtetni, a házasoknál pedig arra, hogy mennyi boldogtalanságuk lesz a házasságukban.

Ha beteg embernél a Vénusz- domb, vagy, ahogy ők mondják, az alma alsó része piros színezetű, akkor nincs többé remény a felgyógyulásra. A hüvelykujj második ízpercén található vonalak színe ugyancsak meghatározó a betegre nézve; ha ezek a vonalak pirosak, akkor az illető nagy kínban fog meghalni.

A kékes színezet azt jelenti, hogy könnyű és gyors halála lesz.

A hüvelykujj tőpercénél álló vonalak metszik az élet és a fejvonalakat: ez azt jelenti, hogy az embert az élete során rengeteg baj fogja majd érni.

Ha a csuklóvonalban végződik az életvonal, akkor szabad csak jóra számítania.

Ha a hüvelykujjat övező életvonal és a mutatóujj alatt eredő fejvonal (napfény a neve) az indulásuknál össze vannak kötve, tehát egy tőből erednek, nagy szerencse jelezhető előre.

Ha viszont a sorsvonal (az úgynevezett kígyó) belefut a fejvonalba, akkor az illető szerencséjét aláássák irigyei, és a kéz tulajdonosa az ellenségeitől igen sokat fog szenvedni.

Ha a sorsvonal hiányzik a tenyérből, akkor hosszú élet, és sikerekkel teli életút vár az illetőre.

A Szaturnusz-dombon található sok kis apró vonal hajadonnál, vagy agglegénynél küszöbönálló házasságot jeleznek, míg beteg ember kezén ezek a redők a közelgő halál előjelei.

Ha a tenyér kisujj felőli oldaláról induló – az ördög ostorának nevezett – szívvonal megközelíti, eléri, vagy átvágja a fej- és az életvonalat, akkor a kéz gazdája életében sokat nélkülözik, nyomorog, szenved.

Ha a szívvonal csak a sorsvonallal van összekapcsolódva, de nem éri el a fejvonalat, akkor az illető természetellenes halállal hal meg, sok esetben vízbe fullad majd.

Akinek a szívvonala a sorsvonaláig ér, és a gyűrűs- (az egészségi ujj) valamint a kisujja (a neveletlen ujj) percein sok vonalka található, az magas életkort fog megérni.

Ha a hosszú, vékony ujjak belső oldala nagyon vonalkázott, a vonalak sok betegségre utalnak. Ugyanez a vonalformáció rövid, vastag ujjakon viszont azt jelenti, hogy az illető jó egészségű, erős szervezetű.

Akinek a tenyerén lévő életvonal össze van kötve a fejvonallal, és nincs meg a sorsvonala, és a szívvonala a fejvonaláig ér, az hihetetlenül boldog lesz az életben.

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria spirituális jóslás jövendölés cigány jóslás


Megtekintések száma: 202282





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet