Farkasember őrjöngött az utcán Csehországban?

2016. március 15., kedd
A rendőrség nagy erőkkel próbált megfékezni egy őrjöngő, csupa, vér férfit, aki nem érezte a fájdalmat, és óriási pusztítást végzett a helyszínen.

Valóságos horror zajlott Csehországban Kladno városában az egyik éjszaka. Egy zavart, teljesen meztelen férfi kezdett el őrjöngeni, majd szétverni az autókat és környező tárgyakat.

A beszámolók szerint a férfi tiszta vér volt, és úgy tűnt, teljesen immúnis a fájdalomra.

A férfi vadállat módjára üvöltözött – állítólag azt képzelte, hogy farkasember – és üldözte az arra járókat. A rendőrséget aztán a környéken lakó halálra rémült szemtanúk értesítették az incidensről.


farkasember-auto-elott

Ijesztő pillanat: feltűnik az őrjöngő, csupa vér férfi az autó előtt.

A kiérkező hatósági szervek azonban nem voltak kellőképpen felkészülve arra, amit látni fognak. A férfi anyaszült meztelenül, vérben forgó szemekkel rongálta az autókat és minden mást is, ami elé került.

A szemtanúk későbbi elmondása alapján a férfi bemászott egy első emeleti lakásba, majd ott is rátámadt a bent lakókra, később pedig kiugrott az ablakon át az utcára, ahová kiérkeztek érte a rendőrök.

Az egyik rendőrautóban elhelyezett kamera még azt is megörökítette, ahogyan a farkasember bezúzta a szélvédőt, miközben meg sem érezte az általa okozott fájdalmat.

Hogy a férfi állt-e bármiféle szer hatása alatt, azt nem tudni, mindenesetre az előzetes információk szerint nagyon erős tévképzetekkel rendelkezett, azt képzelte, hogy farkasember.

A bizarr tény, hogy látszólag immúnis volt a fájdalomra, magyarázható az adrenalinnal, ami a szervezetében pörgött az incidens közben – hiszen az adrenalin képes a fájdalmat is csökkenteni.

Akadnak azonban olyanok is, akik szerint a férfi tényleg egy farkasember lehet, hisz a rendőröknek is csak agyon nehezen sikerült megfékezniük. 

Az a szóbeszéd is járja a helyiek között, hogy a férfi egy hétre eltűnt az eset előtt nem sokkal, és senki sem tudott kapcsolatba lépni vele.

paranormál ijesztő farkasember


Megtekintések száma: 9253

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet