FBI dokumentumok bizonyíthatnak egy megdöbbentő dolgot Hitlerről és Eva Braunról!

2017. május 2., kedd




Minden idők legnagyobb történelmi szemfényvesztésére derülhet fény?

Megdöbbentő teória kezdtet el terjedni, melyeknek talán lehet is némi alapja, mivel az FBI birtokában vannak olyan régi, titkosított dokumentumok, melyek igazolhatják a legnagyobb összeesküvést Hitlerrel kapcsolatban.

Ezen dokumentumokból az rajzolódik ki, hogy az amerikai titkosszolgálatok tudták, tehát tisztában voltak vele, hogy Hitler él.

A Führer tehát nem halt meg a háború alatt, hanem megmenekült, és egy tengeralattjáróval a legnagyobb titokban kimenekítették őt, és feleségét Argentínába.

A történelem hivatalos verziója szerint Hitler 1945 április 31-án öngyilkos lett földalatti bunkerében, és feltehetően felesége, Eva Braun is.

Testére végül a szovjet csapatok találtak rá. Ezt mondják nekünk közel 70 éve. De mi van, ha nem ez az igazság? Mi van, ha mindenki mindvégig hazudott?

Ha igazak azon állítások és információk, amik ezekben az FBI által is komolyat vett, korábban titkosított iratokban szerepelnek, akkor Hitlernek sikerült elhagynia Németországot, és egy titkos kimenekítő terv keretében egy tengeralattjáró fedélzetén jutottak el Argentínába.

A szökést hetek óta tervezte és szervezetre, mert sejtette, hogy el fogja veszteni a háborút.

Az egész teóriát alátámaszthatja a holttest hiánya. Ugyanis soha nem tudták egyetlen "megtalált testről" sem bebizonyítani, hogy az Hitleré lett volna.

Ezen titkosszolgálati információk szerint Hitler végül az Andok-hegység lábainál egy kicsiny faluban telepedett le. Létezik egy fotó, mely innen származhat, és korábban már bejárta a netet: ezen Hitler látható állítólag 95 évesen, egy fekete(!) barátnője társaságában.

Ha ez igaz, akkor kérdéses, hogy pontosan mi is történt feleségével, de nagy valószínűség szerint az 1984-ben készül képen azért nem feleségével, Eva Braunnal van, mert ő idő közben váratlanul elhunyt.

Az FBI dokumentumok azt sugallják, hogy öngyilkosságuk csupán meg lett rendezve hogy ne maradjanak elvarratlan szálak.

Sőt, magától az OSS vezérétől, Allen Dullestől kaphattak ehhez az egész menekítő tervezethez segítséget.

Szólnak feljegyzések egy ismeretlen tengeralattjáróról mely abban az időben ért partot Argentínában, és náci tiszteket szállítottak a fedélzetén, és köztük lehetett Hitler és felesége is.

Ezen állítások szerint az argentin hatóságok nem csak hogy tudtak Hitlerről, de segítettek is az elrejtőzésben neki. Több olyan leírás lelhető fel a területről, amelyben pontosan leírnak egy férfit, egy nagyon magas rangú vezetőt, akire egy az egyben illik Hitler külsejének leírása.

Rejtélyes módon azonban az FBI ezen információk ismeretében sem lépett semmit. Tudták, hogy a világ legnagyobb ellensége hol bujkál, de nem tettek további lépéseket, a mai napig rejtély, hogy miért.

Persze ez az egész lehetne csupán egy legenda is, azonban 2009-ben váratlanul óriási megdöbbenést keltettek a kutatók azzal, hogy egy koponyatöredéket találva a területen megállapították, hogy az feltételezhetően Hitler DNS-ét tartalmazza.

Megtalálták többek között Eva Braun maradványait is.

Noha a felfedezést a mai napig sokan vitatják, mivel hivatalosan egyetlen DNS minta sem ismert, legalábbis biztosra, mely ténylegesen a Führertől származik.

Az FBI akta még arról is beszámol, hogy Hitlernek lányai is születtek. Az azonban nem egyértelmű, hogy Eva Braun volt az édesanya, vagy más.

Ha ez igaz, akkor ez lehet a világtörténelem egyik legnagyobb szemfényvesztése...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély összeesküvés hitler titkos akták eltitkolt tények titkos dokumentumok fbi


Megtekintések száma: 218812





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet