FBI dokumentumok igazolják: multidimenzionális földönkívüli faj látogatja a Földet 1947 óta!

2023. július 16., vasárnap




Eszerint bolygónk éteri világból érkezett lényeknek ad otthont.

Olyan FBI-hoz köthető dokumentumok láttak napvilágot, melyek arról számolnak be, hogy az amerikai kormányzatnak tudatában volt az, hogy a bolygót földönkívüliek látogatják.

Ezek a lények az FBI kutatási anyaga alapján - melyeket titkosítottak, majd egy részüket nemrégiben feloldották - multidimenzionális lények voltak.

Ez azt jelenti, hogy nem a mi dimenziónkból érkeztek, és képesek voltak alakot ölteni és létezni több dimenzióban is.

Először 1947-ben látogattak ezen lények a bolygónkra, és nem egyeznek meg az ősi idegenekkel, melyek az emberiség útját egyengették az evolúciós fejlődésünk során.

A multidimenzionális lények képesek voltak az űrhajójukat a mi világunkban, adott dimenzióban manifesztálni.

Az űrhajóik több részből álltak. Voltak olyan részek, melyekben a lények utaztak, és olyanok, amiket távirányítással irányítottak és juttattak el A pontból B pontba. A szándékaik békések voltak, és a bolygónkon való titkos letelepedés vezérelte őket.

A lények maguk multidimenzionális formát öltöttek, de az arcuk hasonlított az emberére. 

Sokak szerint az 1947-es dátum nem véletlen, és a roswelli incidens során is egy interdimenzionális utazó űrhajó zuhant le.

A Föld anyagának vibrálása során képesek materializálni űrhajóikat, és a testüket, mely ezáltal láthatóvá válik számunkra. Egyébiránt láthatatlan kolóniákat alkotnak itt a bolygónkon, és velünk élnek több évtizede.

Egy éteri jellegű világból érkeztek, ahol az anyag nincs jelen manifesztálódva, a fizikai valójában, tapinthatóan, érzékelhetően, mint a mi világunkban.

Az FBI dokumentumai arra is kitérnek, hogy egy olyan asztrális síkról érkezhettek a lények, amit a CIA és az FBI is vizsgált korábban, és összefügg az asztrál sík kutatásokkal, melyeket titkos divíziókon keresztül végeztek és pénzeltek a Pentagon segítségével.

Ha igaz a dokumentumban leírt dolgok nagy része, akkor már rég itt vannak közöttünk, és nem véletlen, hogy néhány évtizede indult meg robbanás szerűen az emberiség technológiai fejlődése, melyért valójában ők a felelősek.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés cia roswell fbi


Megtekintések száma: 257588





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet