Fejlett civilizáció él a Föld alatt? Dokumentumok írják, hol lehetnek lejáratok a belső Föld birodalmába?

2023. május 24., szerda
Egy lista számol be arról, hogy hol lehet lejutni Agarthaba!

Annak idején a világháborúk alatt is kutattak az elveszett civilizációk után. 

Az effajta okkult kutatások iránt leginkább érdeklődő Adolf Hitler is hitt abban, hogy a Föld mélye üreges lehet, és esetleg egy másik faj, vagy nép élhet "odaát".

Olyan hivatalos, hamisítatlan náci térképek kerültek elő, melyek bizonyítják Agharta létezését.

nacik-agharta Titkos dokumentum írta le a preferált utazósebességet, a mélységeket és protokollokat annak érdekében, hogy elérjék a belső világot, Aghartát.

A földkéregről alkotott korához képest feltűnően részletes térképek, titkos földalatti alagutak térképei láttak napvilágot. Egy olyan dokumentum is a történészek kezébe került, mely pontos instrukciókat tartalmazott arra vonatkozóan, hogy hogyan is érjék el Aghartát.

Az 1986-os észlelés aztán mindent megváltoztatott. Ekkor készült ugyanis az a legendás, és máig megmagyarázhatatlan fotó és felvétel, melyen egy hatalmas, több ezer kilométeres lyuk tátong bolygónkon valahol az északi sark környékén.

Többen esküsznek - még neves kutatók is - hogy a MIR űrállomásról valóban Agharta bejáratát lehetett látni, és a szokatlan vibrálás nem más, mint az ötödik dimenzió eredménye.

Agharta ugyanis nem három, hanem öt dimenzióval rendelkező világ, részben ezért is nem érzékelhető számunkra szinte soha.

Aghartanak több feltételezett be - vagy inkább le -járata van. Ezek közül néhány sejtett járat:

 • Kentucky, Mommoth Cave, Kentucky, US.
 • Shasta hegy Kalifornia, US – az Agarthai civilizáció és Télosz városa állítólag a hegy alatt van merőlegesen
 • Manaus, Brazília
 • Mato Grosso, Brazília – Posid városa itt helyezkedik el
 • Iguacu Falls, Brazília és Argentína határán
 • Mount Epomeo, Olaszország
 • Tibet - Shonshe városához vezető bejárat
 • Mongólia - Shingwa földalatti városának állítólagos helye, melyhez a kínai-mongol határon található Góbi végtelen kopár vidékén elrejtett bejáraton keresztül lehet eljutni
 • Rama, India - egy régen elveszett földalatti város lehet itt, melyet szintén Rama-nak hívnak
 • Gízai piramisok Egyiptomban, közvetlen lejárat az Amenti csarnokába
 • Salamon Király bányái
 • Dero Caves
 • Északi és Déli Sarkok poláris lejárói

A lenti civilizáció

Egy bizonyos Olaf Jansen norvég tengerész azt állította, hogy hajójuk egy vihar alkalmával bejutott az északi sarkon egy különös bejáraton keresztül ebbe a világba. Leírása egyezik az óindiai és más szent iratok híradásaival. Agartha Shamballa fővárosa, ahol egy központi nap, az élő és ható Vulkánusz gondoskodik az örök fényről. Shamballa pedig a kormánya a Föld alatti hálózatnak, a szeretet és erő megtestesülése. Lakói a megdicsőültek.

Annak, hogy miért mentek a civilizációk a Föld alá az elmélet szerint az a legfőbb oka, hogy

sok-sok katasztrófa és háború lezajlott a Földön, aminek eredményeképpen elhagyták a felszínt, miután az eredeti természet megromlott.

Az atlantiszi-lemúriai háború termonukleáris katasztrófával végződött és mindkét civilizáció elpusztult. A túlélők új világot építettek a Föld alatt, hogy biztonságban legyenek a további viszálytól és háborúskodásoktól.

Más elképzelések szerint a lent élő civilizáció nem más, mint az atlantiszi civilizáció.

Talán Atlantisz nem is süllyedt a tenger mélyére, hanem a lakói egyszerűen csak elmenekültek földalatti járataikon át a belső világba.

Születtek olyan elképzelések is, miszerint az idegenek származnak a belső Földről. Ez megmagyarázná, hogy miért képesek úgy meglátogatni minket, hogy mi sohasem vesszük észre, hogy pontosan honnan is jöttek. Előtűnnek, majd váratlanul kámforrá válnak.

Nagy valószínűséggel azért, mert a titkos földalatti járatokban közlekednek, a miénknél jóval fejlettebb technikát használva, ezáltal láthatatlanok számunkra.

Kézenfekvő lehetne a logika, hiszen az álca adott lenne. Senki sem keresi őket a Föld alatt, ez lenne az utolsó gondolata a SETI program vezetőinek, vagy a NASA-nak.

De ne legyünk túl naivak. A kormányok valószínűleg tudnak a belső Földön élő idegenekről. éppen ezért hallgatnak annyira mélyen. Ha kiderülne, hogy végig itt voltak az orrunk előtt - vagy inkább alatta - az óriási presztízs veszteséggel járna a számukra.

Évmilliókon át úgy létezett a két világ egymással párhuzamosan, hogy azok nem interferáltak egymással. 

Nem volt közöttük számottevő kapcsolat, noha időnként lejártak oda emberek, és időnként ma is jönnek fel onnan idegenek. Valószínűleg nem akarnak direkt kapcsolatba kezdeni a Földlakókkal, mert egy jóval magasabb szinten élnek már.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen összeesküvés nácik belső föld rejtlélyek agartha


Megtekintések száma: 82860

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet