Fekete portálból kiáramló kockaszerű szerkezetet rögzítettek Texas felett - ezekkel manipulálják az időjárást?

2017. január 19., csütörtök




A felvételen jól látható, ahogyan egy szabályos oldalú kocka jön elő a téridőn megjelenő lukon keresztül.

Több szemtanú is látta annak idején az égen felbukkanó hatalmas, sötét színű tárgyat, mely leginkább egy nagy kockára hasonlított.

A róla készült képet még 2015-ben készítették, de azóta sem sikerült megfejteni, hogy pontosan mi lehet a képen. Egyesek már a felvétel közzétételekor is azt állították, hogy talán egy trükkfelvételről van szó.

Azóta sokan megvizsgálták a felvételt, és nem találtak utólagos manipulációra való jeleket. De vajon mi lehetett, ha valóban ott és akkor jelen volt az égen?:

Valamiféle idegenek által készített tárgy? Egy megfigyelő eszköz? Vagy egy titkos katonai technológia?

Azt már titkos, később mégis kiszivárgó aktákból tudjuk, hogy a hadsereg már régóta kísérletezik a teleportációs technológiákkal, és bizonyos olyan portál technológiákkal, melyek két térpont közötti távolság áthidalását oldanák meg.

Talán ilyen módon történhetett az, hogy ez a rejtélyes kocka a semmiből jelent meg. Ahogyan a legtöbb ismeretlen, korong alakú tárgy, úgy ezek is váratlanul tűnnek el, feltehetően szintén portálok segítségével.

Többször észleltek már hasonló, kocka alakú tárgyakat Texas, és más államok légterében. Ezekről a NORAD és a többi hatóság is mélyen hallgatott, így a mai napig nem tudni, hogy közük van ezekhez az esetekhez, vagy idegenek fajok által vezérelt szerkezetek.

Akadnak olyan teóriák, melyek szerint ezek a kocka alakú szerkezetek - bármilyen eredetűek is legyenek - az időjárás manipulálásában vehetnek részt.

A chemtrailekhez is közül lehet. A levegőből leszórt vegyi anyagok ugyanis ott keringenek a Földünk légterében, és ezek a kocka alakú szerkezetek aktiválják a vegyi anyagok egyes molekuláit, így befolyásolva az időjárást.

A Föld légköre olyan ionokkal és molekulákkal lesz tele ezáltal, mely az egész ionoszférát egyfajta vászonná alakítja, amire a HAARP antennarendszere "festhet".

A HAARP rendszerről pedig köztudott, hogy titokban évek óta az időjárás manipulálása a célja és feladata az ionoszféra összetételének módosítása által.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés haarp eltitkolt tények


Megtekintések száma: 138963





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet