Fekete szemű gyermek szelleme jelent meg a fotón

2016. december 9., péntek




Ijesztő dolgot fedezett fel Hannah Butler, amikor lányával a sötét erdőben bolyongva egy ijesztő alakot fényképeztek le, amint az egyik fánál áll.

Ijesztő dolog szellemet látni. Főleg akkor, ha a különös, túlvilági alakokat nem is azonnal veszi észre az ember, hanem csak napokkal később tudatosul benne, hogy a családi fotón éppen mögötte áll egy titokzatos, homályos alak, vagy a vállára teszi a kezét egy átlátszó, amorf kéz.

A fiatal anyuka, Hannah Butler is hasonló érzéseket élhetett meg, amikor nemrégiben lányával az egyik sötét erődben bolyongtak, és valami olyat sikerült lefényképezniük, mely szerintük egyértelműen bizonyítja a túlvilág létezését.

Hannah mélyen vallásosnak tartja magát, emellett hisz a szellemvilág létezésében, és abban, hogy van túlvilág.

Gyakran jártak esténként a biztonságosnak és idillikusnak mondott Hessle Foreshore erdőben. Így tettek aznap este is, amikor a szokatlan, és nagyon nyugtalanító kép is született. Eredetileg azért jártak ide, hogy sétálgassanak az akkorra már majdnem másfél éves kislányával, és fotózgassák az erdőt, hátha elcsípnek valami túlvilágit.

A kislány az egyik alkalommal váratlanul megszólalt, és elmondta, hogy az egyik fánál egy kislány szokott állni, fekete szemekkel. Azért állt ott, mert a soha meg nem érkező apját várta.

Hannah természetesen csak holmi gyermeki szeszélynek gondolta a dolgot, de azért lefotózta a fát, és a környezetét többször is.

A legnagyobb megdöbbenésére a kijelzőn azonnal észrevette, hogy a fa mellett valóban egy félig lehajtott fejű, hosszú hajú fekete szemű kislány torz alakja sejlik fel.

Elmondása szerint abban a pillanatban a hideg azonnal végigfutkosott a hátán, és amilyen gyorsan csak tudták, elhagyták az erdőt.

Csak azon az egyetlen fotón volt rajta, pedig több fotót is lőtt a fáról, így azonnal ki is zárható, hogy valamiféle bokor, vagy a véletlenek játéka alkotta meg ezt a titokzatos alakot.

Hannak kislánya szerint a fekete szemű lány többször állt már korábban is a fánál, mikor arra sétáltak, és sohasem szólt hozzájuk, csak bámult, szomorúan meredt a semmibe.

Még a szkeptikus férj is meggyőződött arról, hogy a jelenség valós volt. Akárhogyan is nézegette, elemezte a képet, nem találta olyan jeleket, ami manipulációra utalna.

Hannah annyira meg volt ijedve a látottaktól, hogy napokig a barátoknál aludt, mert rettentően félt egyedül, és mikor férje távol volt dolgozni, fenyegetve érezte magát.

A szellemeket valamilyen rejtélyes oknál fogva a gyerekek, fiatal babák úgy látják, mint mi, élő emberek, egymást.

Ennek az okát a tudomány nem tudja, sőt, a jelenséget magát sem bizonyították még be, így nem ismerik el hivatalosan, de sokan esküsznek arra, hogy a gyerekeke egy bizonyos korig képesek érzékelni a túlvilágot.

Talán ezért lehetett az, hogy Hannah kislányának is feltűnt a titokzatos, fekete szemű szellemalak.

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek


Megtekintések száma: 48485





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet