Felesége kómába került, közben férj viszonyt kezdett az ápolónővel

2020. szeptember 21., hétfő




Az asszony nem akármt tett... ez nagyon durva!

Semmi sem lehet borzasztóbb annál, ha valamelyik közeli hozzátartozónk hirtelen megbetegszik, és kórházba kerül. Az aggodalom, és a kétségbeesés ilyenkor kitölti a napjainkat.

Greg Ormondroyd felesége, Donna súlyos agyvérzést szenvedett, melynek következtében leállt a légzése, és kómába esett.

A családi élet teljesen felborult, hiszen Greg ott kellett hagyja a buszsofőr állását, hogy gondoskodni tudjon négy gyerekükről.

Donna néhány hét múlva helyrejött a kómából, hazaengedték, de továbbra sem tudott gondoskodni magáról. Egy ápolónőt fogadtak mellé, aki 24 órában ott volt, ha valamire szüksége volt.

A vegetatív állapotban levő Donnának reflexei ugyan voltak, de nem reagált semmire, és az érzelmeit sem tudta kimutatni. 19 hónappal azután, hogy Anne Robinson a nő teljes felügyeletét elvállalta, érzelmi viszonyba keveredett a férjjel, Greg Ormondroyddal.

Annyira közel kerültek egymáshoz, hogy az ápolónő otthagyta a kórházat, és odaköltözött a családhoz. 

Donna családja jogi lépéseket akar tenni az ügyben, hiszen felháborító, hogy a férj a gyerekek, és a szinte eszméletlen feleség szeme láttára folytat viszonyt az ápolónővel.

Borzasztó lehet Donna számára, hogy ő is “részt kell vegyen” ebben a viszonyban, és ráadásul reagálni sem tud a dolgokra.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 47216





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet