Felfedezhették a lélek agysejtjeit: ide párolog el az emberi lélek a halálunkkor?

2022. január 22., szombat
Lehet, hogy ezek rejtik az emberi lelket magát...

Megtalálhatták azokat a sejteket, amik az emberi agyban az emberi lélek tárolására hivatottak.

Sőt, ez egy olyan új típusú agysejt, ami semmilyen más élőlényben nem található meg, ahogyan a Biblia is leírta, az embernek van csak lelke, így az állatokban az elképzelések szerint talán ezért nincs jelen.

Ez tehetett minket emberré, és ez az, ami lélekkel lát el minket. 

Ráadásul az öntudat kulcsa is lehet. A tudósok ugyanis a sejteket az emberi agykéreg legfelső részének vizsgálata közben fedezték fel. - írja a Titokterminál.com

Ez a terület felelős az emberi öntudatért is többek között. Az agykéreg ezen része az emberek esetében a testhez viszonyítva lényegesen nagyobb mint más állatoknál.

A kutatás eredményei szerint a „csipkebogyó sejtek” olyan géneket aktiválnak, amelyeket nem láttak az egerek agysejtjeiben, amíg a sejtekkel kapcsolatban azt is megállapították, hogy azok az úgynevezett piramis neuronokkal alkotnak szinapszisokat – sejtek közötti kapcsolódások – az agykéregben. 

A „csipkebogyó sejteket” az teszi igazán különlegessé, hogy csupán egy másik sejttípussal képesek kapcsolatot létesíteni, ami a kutatók szerint arra utal, hogy nagyon specializált módon irányítják az információ folyását.

Fontos és érdekes tény, hogy ilyen csipkebogyó sejteket csak az emberi agyban találtak eddig még a kutatók, ami valóban alátámaszthatja azt, hogy a lélekkel kapcsolatos.

Vagyis ha a csipkebogyó sejtek valóban csak a mi agyunkban vannak kelen, közük lehet a lélekhez,a tudathoz és a személyiséghez, sokkal szorosabban, mint eddig bármilyen más élő struktúra az agyban.

Ez egy olyan biológiai és tudományos áttörés lehet, ami közelebb viheti az emberiséget a túlvilági lét megértéséhez.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál tudomány érdekes hihetetlen érdekesség lélek


Megtekintések száma: 116212

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet