Felháborító: így rombolnak le egy keresztény templomot a muszlimok!

2017. június 18., vasárnap




Az ISIS harcosai módszeresen semmisítettek meg mindent, amiben a keresztény emberek hisznek. Szerinted sincs rendben az, hogy ők semmit sem tűrnek meg az iszlámon kívül, mi meg legyünk toleránsak, befogadóak?

Egyre többen vannak olyanok, akik szerint a kereszténység, és a keresztény eszme vesztét pontosan az iszlám fogja okozni.

Ugyanis míg a keresztény a felebaráti szeretettel, és a Bibliával hirdeti és terjeszti tanait, addig az iszlám karddal és fegyverrel.

Ráadásul ez utóbbi egy sokkal agresszívabb ideológia.

Míg a keresztény eszmék arra tanítják az embereket, hogy segítsünk a másikon, nem számít, mennyire különbözünk, és tartsuk tiszteletben a másik hitét, addig az iszlám nem tűr meg maga mellett semmit és senkit.

Keleten az ISIS harcosai módszeresen fejeznek le és feszítenek meg keresztény embereket, törnek szét templomokat.

Az alábbi videó is éppen azt mutatja, ahogy felfegyverzett muszlim harcosok először szanaszét verik belülről az egyik keresztény templomot, majd kívülről fogják, és felgyújtják.

Ezek után bárki is toleráns akarna maradni az iszlám követőivel szemben? Sok szakember arra hívja fel a figyelmet, hogy minden vallást a saját hazájában kell tisztelni, különösképpen az iszlám ideológiát.

Ugyanis az iszlám nagyon sok szempontból nem fér össze a kereszténység által tanított eszmékkel, ez pedig a társadalom elvegyülésének esetében egy vallásháborúhoz vezethet.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség terrorizmus terror


Megtekintések száma: 223315





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet