Felháborító: katolikus kolostort alakítottak át migránsszállóvá!

2017. szeptember 8., péntek




Kitalálod, hogy hol vetemedtek erre?

Úgy néz ki, Európa egyes országai talán tényleg megérettek a teljes pusztulásra.

Arról van ugyanis szó, hogy míg vannak, akik eleve résen voltak – mint mi, magyarok – és vannak, akik végre elkezdtek ébredezni az apátiából – Németország – addig egyes helyeken még mindig a liberális gondolkodás uralja a médiát és a közgondolkodást.

Egy biztos az európai keresztény kultúra teljes csődje felé vezet a liberális brüsszeli politika, ezt ma már senki sem vitatja.

Nemrég keresztény szimbólumokat ábrázoló szobrokat romboltak le csak azért, hogy egy iskola befogadóbb legyen mindenki számára. Egy katolikus iskola...

Most pedig újabb csapás éri az európai egészséges identitást, és a keresztény eszmét.

Arról van szó ugyanis, hogy a Calais-tól 90 kilométerre fekvő kis település – Troisvaux – katolikus kolostorát inkább a migránsok szálláshelyévé alakították, minthogy megőrizzék azt eredeti rendeltetésének céljából.

Sokak szerint az Emmanuel Macron által vezetett szocialista kormány az önmegsemmisítésbe fogja hajszolni Franciaországot, ahol a terror melegágya már így is úgy burjánzik, mint egy rákos daganat.

Elképesztő mértékű már az árnyéktársadalom a társadalom mögött megbújva.

Egyes elemzések szerint 2050-re itt is fordulhat a kocka, és többségben lesznek a most még kisebbségben élő idegen fajú társadalmak. Azok, akik szélsőségesen gondolkodnak, és akik burkát akarnak adni minden európai nőre.

A mostani szégyenletes lépés a migránsszálló kapcsán a francia kormány által lett elindítva, hogy így csökkentsék a nyomást Calaisnál. A korábbi Belval-apátságból csinálnak menekült menedéket.

Egyre többen gondolják ma Európában úgy, hogy a menekültek "gondozásával" és az ilyen, és ehhez hasonló lépésekkel éppen azt üzenjük, hogy szabad az út, és továbbra is tárt karokkal fogadjuk őket. Holott gyakorlatilag kígyót melengetünk a keblünkön...

"Itt jó helyünk van, sokkal jobb, mint Calais-ban. Van WC, zuhanyzó és napi háromszor kapunk enni." - állítja egy menekült.

Mások azonban nem elégedetten még annak ellenére sem, hogy örülhetnének, hogy ingyen szállást biztosítanak nekik, és ételt, és arra panaszkodnak, hogy nincs internet, és a városok messze vannak.

Mindezt természetesen a francia polgárok adóbefizetéseiből létesítették...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes politika kataklizma bevándorlás érdekesés


Megtekintések száma: 40025





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet