Felháborító, mit művelnek a kiskacsákkal Kínában: itt sem más a helyzet

2017. február 24., péntek
Megrázó képek következnek.

Az élelmiszeripar borzasztó módon bánik az állatokkal, ez eddig is egyfajta nyílt titok volt. Azonban az elmúlt hetekben nagyon nagy felháborodást keltette az, ahogyan Kínában bánnak a nemrég megszületett fiatal kiskacsákkal.

Néhányan ugyanis belső forrásból szivárogtattak ki képeket a kegyetlenkedésekről, melyek minden jóérzésű embert felkavarnak.

Figyelem, az állatbarátok ne olvassák tovább a cikket, mert lehet, hogy felkavaró lesz számukra.

Arról van szó, hogy Kínában a fiatal hím kiskacsákkal egyszerűen úgy végeznek, hogy egy hatalmas hálóba zsúfolják őket, majd egy hatalmas lavór forró vízbe mártják őket, és gyakorlatilag halálra főzik őket.

Eszméletlen mészárlás folyik, és az az egészben a legborzasztóbb, hogy ezek az állatok mit sem tehetnek róla, hogy ezt teszik velük. Mindjárt életük első és egyben nagyon rövid időszakában szembesülnek a halállal, és a borzalommal.

Az eset nyomán rengetegen felháborodtak nemzetközi szinteken, sőt, sok külföldi magazin olvasója tört ki hatalmas panaszban.

Az emberek megoldásokat követelnek, és állat barátabb bánásmódot ezeknek az állatoknak, melyek értünk vannak, hiszen esszük őket, és rengeteg formában hasznosak a számunkra.

Azonban azt nagyon sokan elfelejtik, hogy valójában a fejlett nyugaton sem más a helyzet, és itt is ugyanolyan kegyetlenséggel végeznek a feleslegessé vált kiskacsákkal, mint Kínában.

Nagy-Britannia egyes üzemeiben például gázzal ölik meg őket, mialatt ezek az ártatlan teremtmények lassan, fulladozva elpusztulnak.

És ez még az állatbarát eljárás volt, ugyanis vannak helyek, ahol gyakorlatilag szó szerint bedarálják őket. A még élő állatok zuhannak bele az egymásnak feszülő hengerek közé.

Na, ez az, ami igazi kegyetlenség, és amiért gyakran érik támadások az állatvédők részéről ezeket az üzemeket, és úgy általában véve az élelmiszeripart.

A képeken látható kiskacsák alig 4 naposak. Ennyi idejük van a Földön, amíg borzalmas módon nem végeznek velük, és a forró üstben nem végzik, vagy be ne darálják őket.

És mindezt miért? Mert a tojásipar számára hasznavehetetlenek. Így gondolkodik az ember iparosított keretek között. Ami hasznavehetetlen, azt semmisítsük meg, függetlenül attól, hogy születésével saját jogot szerzett az élethez.

érdekes érdekesség szomorú durva feltáró


Megtekintések száma: 217871

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet