Felhőrétegbe burkolódzó anyahajókat fotóztak Cartagena városa felett

2016. július 7., csütörtök
Az óriási, diszkosz alakú felhők éppen úgy néztek ki, mint a Függetlenség napja című film első részében az idegen anyahajók. Egyese szerint csupán optikai illúzió, mások viszont úgy vélik, hogy gigantikus anyahajók, melyek felhőrétegbe burkolva álcázzák magukat.

Óriási idegen anyahajó jelent meg a kolumbiai Cartagena városa felett? Bár a város lakói között nem tört ki tömegpánik, rengetegen felnéztek az égre, amikor egy óriási felhőszerű képződmény jelent meg az égbolton.

Sokan azonnal a Függetlenség napja című film jelenetére asszociáltak, voltak, akik azonnal menekülni is kezdtek, mert úgy gondolták, megérkeztek az idegenek, akárcsak az 1996-os sci-fi filmben.

Az idegeneket kutató szakemberek szerint az idegenek egyik sajátossága, hogy képesek álcázni hajóikat. Mivel anyahajójuk óriási, így ezeket felhőréteggel burkolva álcázzák a világ elől.

felhoretegbe-burkolt-anyahajo-2

A felhőréteg több olyan különleges anyagot tartalmaz, mely a radarok számára is láthatatlanná teszi őket.

Tény, hogy a filém ominózus jelenetére szinte kísértetiesen hasonlítanak ezek a felhők. Éppen ezért többekben felmerült már az is, hogy talán a filmhez "valahogyan készített" viral marketing kampány része lehet a jelenség.

A legtöbben azonban úgy gondolják, hogy a jelenség valós, csak az a kérdés, hogy természetes jelenség, vagy mesterségesen előállított valami, vagy talán ténylegesen egy idegen anyahajó.

Könnyen lehet a HAARP műve is. A HAARP már korábban is eredményezett érdekes, megmagyarázhatatlan légköri jelenségeket, szokatlan alakú felhőket, felhőrendszereket.

haarp-felhozet

Korábban már Amerika és a világ számos pontját fényképeztek és videóztak hasonló felhőket. Az egyik legnagyobb ilyen jellegű jelenséget Sydney egyik tengerpartján sikerült lencsevégre kapni.

A HAARP időjárás kísérleteinek melléktermékei lennének? Optikai illúziók, amik a természet művei? Vagy gigantikus idegen anyahajók, melyek rejtve maradtak a kíváncsi szemek elől?

ufó ufók idegen idegenek űrhajó anyahajó


Megtekintések száma: 5208

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet