Felkavaró videó: amerikai határőrök erős, folyékony drogot itattak egy 16 éves tinédzserrel, aki később meghalt!

2017. július 31., hétfő




Egy biztonsági kamera felvétele rögzítette, ahogy a hatóság emberei jól szórakoznak azon, ahogy kényszerítik a megriadt fiút, hogy igyon belőle minél többet. Felháborító!

Megdöbbentő, sokak szerint pedig egyenesen vérlázító eset történt nemrég Az USA és Új-Mexikó határán.

A határőrök ugyanis egy kegyetlen, szadista és halálos játékot űztek egy 16 éves mexikói fiúval, aki ezért az egészért, és a hatóságok könnyelműségéért az életével fizetett.

Cruz Velazquez San Ysidronál akart belépni az amerikai országba, miközben drogot akart átcsempészni a határon. Igen ám, de lebuktatták, és elkapták az USA határőrei.

A kihallgatása és előállítása során aztán megkérdezték tőle, mi van a két műanyag palackban, amiben szállította a drogot. A fiú azt mondta, almalé.

Megszagolták, és nem tűnt almalének, sokkal inkább egy nagyon erős drognak. Ilyenkor hivatalból az az eljárás, hogy azonnal elemzésre küldik a folyadékot, hogy kiderüljön, mi is van a palackban. A két határőr azonban nevetgélve arra utasította a 16 éve srácot, hogy igyon néhány kortyot az üvegekből.

Sokak szerint nyilvánvaló, és szemmel látható, hogy tudták, hogy drog van az üvegben, és csak azért mondták ezt a fiúnak, mert jól akartak rajta szórakozni.

Miközben a fiú ivott a folyékony metamfetaminból, a két hatósági személy csak mosolygott és nevetgélt, majd még néhány kortyra utasították.

A fiú később aztán váratlanul remegni kezdett, elvesztette az egyensúlyát, majd összeomlott a szervezete, és meghalt.

Azóta óriási botrányt kavart az ügy, és remekül rámutatott arra, hogy a határőrök egy részénél milyen önkényes az ellenőrzés, és mennyi szabályt áthágnak, amit nem lenne szabad. A két határőr ellen nyomozás indult, és őszintén reméljük - függetlenül a fiú drogcsempészési szándékától - hogy néhány évre minimum leültetik őket.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen érdekesség botrány felháborító


Megtekintések száma: 34457





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet