Felszakadt a fejünk felé vetített holografikus háló? Piramis jelent meg az égen a fővárosban!

2019. augusztus 16., péntek




Mi zajlika fejünk felett? Talán nem is biztos, hogy tudni akarjuk...

Valódi felvétel, vagy egyszerű átverés?

Korábban beszámoltunk már róla, hogy világszerte meredeken emelkedik évek óta az ufóészlelések száma. Ez a szám a 2000-res évektől kezdve kezdett el egyre inkább nagy számban jelentkezni.

Sokan ezt a képkészítésre alkalmas eszközök terjedésének tudják be, míg mások egyértelműen az idegnek növekvő számú jelenlétének.

Korong alakú objektumokat látnak az esetek túlnyomó többségében, de időnként felbukkannak egészen hajmeresztő alakú tárgyak is.

Egyiptomban például a Nagy Piramis felett különféle piramis alakú lebegő tárgyakat észleltek egy igen kétes eredetű felvételen.

Néhány évvel korábban Moszkvában is előfordult egy hasonló esemény.

Egy éjszaka közepén készült felvétel került elő, amin egy hatalmas piramis lebeg az égen. A piramist állítólag szabad szemmel alig lehetett látni az égen, ennek ellenére több szemtanú jelentkezett, hogy valamit látni vélt az égbolton.

A kamera felvételén ellenben sokkal kivehetőbb volt az objektum.

A szakértők is megnézték a felvételt, és akkoriban sokan elmondták, hogy nem egyértelmű, hogy hamisítványról van-e szó, vagy sem, de a legtöbbek szerint igazi felvételről volt szó.

A szkeptikusok ugyanakkor azt mondták, hogy csak egy egyszerű visszatükröződésről lehet szó.

"Ez átverés, Jézus pedig létezett, és ezt tényként kezeljük?" - fakadt ki az idegenekben hívő ellentábor remekül rávilágítva a kettős mércére az idegenekről szóló hírekkel kapcsolatban.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen ufó ufók idegen idegenek összeesküvés piramis


Megtekintések száma: 314917





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet