Felvágják, majd hagyják kivérezni az oroszlánokat az orvvadászok! Botrányos fotók, csak erős idegzetűeknek!

2017. augusztus 8., kedd




OSSZÁTOK meg, ha nem értetek egyet ezzel a kegyetlen bánásmóddal!

Ha még nem tudod, mi folyik az orvvadászok között Afrikában, akkor most nagyon meg fogsz botránkozni azokon a képeken, melyek nemrég láttak napvilágot, és leleplezik, hogy kínozzák, majd ölik meg ezeket az egyre veszélyeztetettebb állatokat.

Afrikában ezekben az időkben nagymértékben megnő a kereslet az oroszlánok iránt.

Ezért is válnak az orvvadászok fő célpontjaivá. Míg vannak, akik a szőrükért vadásszák őket, másik a mancsukért, fogaikért, karmaikért. És vannak, akik azt szeretnék, hogy a nappalijukban díszelegjen egy, kitömve.

Az állatokért, és azok jogaiért, biztonságáért harcoló szervezetek tettek közzé rengeteg olyan képet, melyeket mindenképpen csak erős idegzetűeknek ajánlunk, mivel különös kegyetlenkedések vannak rajtuk.

A lelőtt, megsebesített, legyengített oroszlánokat először felvágják, majd sokszor hagyják, hogy a saját vérükbe fulladjanak bele. De olyan is van, amikor egy fémhuzallal egy fához kötik őket a nyakuknál, hogy sokáig szenvedve egyszerűen kiszáradjanak, vagy szomjan haljanak.

Sokszor a testének alsó felére is erősítenek kábeleket, fémhuzalokat, hogy mozdulni se tudjanak, és esélyük se legyen kiszabadulni.

Akiben egy kicsi jóérzés is van, azt alaposan felháborítják ezek a képek, függetlenül attól, hogy az oroszlán mennyire is barátságos az emberrel. Hogy lehet képes ilyen kegyetlenségre az ember?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr botrányos felháborító állatvédelem


Megtekintések száma: 138824





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet