Felvétel bizonyíthatja egy titkos földönkívüli-ember űrprogram létét?

2017. május 22., hétfő
A legendás idegen technológián alapuló TR-3B, vagy egy más világokból érkezett szerkezetről készült a felvétel?

Egy szemcsés, de kivehető videón egy háromszög alakú, feltehetően jóval magasabb technológiai szinten álló égi jármű tűnik fel, miközben valamiféle lézeres fegyvert próbálhat.

Senki sem tudja, hogy pontosan mi lehet a videón, de annyi bizonyos, hogy valami olyan, amiről senki sem beszélt eddig az embereknek, sem a médiának.

Hiszen mindenki csak találgat, a hadsereg meg hallgat, akárcsak az amerikai kormány.

vajon tényleg létezhet egy titkos, földönkívüli és NASA űrprogram, melynek keretében egy hibrid technológia létrehozásával együttesen forradalmasíthatja ember és idegen az űrutazást?

A legendás TR-3B ennek bizonyítéka, és egyben gyümölcse lehet. Ezt a szuperszonikus repülőgépet - vagy inkább űrhajót - ugyanis idegen alkatrészek alkotják. Olyanok, melyekről fogalma sincs az átlagembernek.

A tudósok és mérnökök viszont a legnagyobb titokban kísérletezték ki a jövő hajtóműveit, melyek nem bocsátanak ki részecskéket, és végtelen energiaforrásként működnek.

Ha igazak azok a feljegyzések, és titkosított FBI iratok, melyek nullponti energia kísérletekről szólnak, amiket már a 70-es években elkezdtek, akkor mára olyan fejlett lehet ez a hibrid technológia, hogyha elterjedne, az egész hétköznapjainkat forradalmasíthatná.

A felvétel sokak szerint hiteles, és vagy egy katonai titkos technológia végterméke, egy háromszög alakú ufó látható rajta, vagy pedig egy idegen lények által vezetett szerkezet.

talán az előbbi lehet az igaz, ugyanis egyes szóbeszédek szerint az ember által létrehozott – vagy inkább másolt – idegen technológián alapuló ufók mindig háromszög alakúak, míg a tényleges csészealjak pedig korong alakúak.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés titkos katonai projektek titkos katonai technológia eltitkolt tények tr-3b


Megtekintések száma: 136124

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet