Felvétel bizonyítja a titkos kinetikus fegyverrendszer létezését?

2016. június 4., szombat




A nemzetközi űrállomás egyik fedélzeti kamerája rögzítette, amint egy rakéta-szerű tárgy kering az űrállomás közelében, Föld körüli pályán. Lencsevégre kapták a titkos kinetikus fegyverrendszert?

Egy orbitális pályára állt szuperfegyver bizonyítékai sejlenek fel a nemzetközi űrállomás által rögzített felvételen.

Nem tudni mi látható pontosan a felvételen, éppen ezért rengeteg találgatás indult meg az eredetére vonatkozóan. Egyesek egy szivar alakú ufót látnak bele a felvételbe, míg mások szerint egy Föld körül keringő rakéta.

Egy kinetikus fegyverrendszer része lehet, vagy egy egyedülálló szuperfegyver. A pletykák nem alaptalanok, van némi valóságalapjuk, gondoljunk csak arra, hogy a NASA évtizedekkel ezelőtt már meg akart valósítani egy titkos űrbázis tervezetet, melyet végül hivatalosan leállítottak, ám sokak szerint valójában teljes titoktartás alatt végül mégis megépítették.

A NASA háza táján amúgy is elég sok a tisztázatlan projekt. Az X-37B titkos tervezete is tele van megválaszolatlan kérdésekkel, és azt sem tudni, hogy az eszközt miért tartják az űrben pont a kémműholdak magasságában.

Kinetikus atmoszféra alapú szuperfegyver

Egyesek szerint a felvételen is felbukkanó tárgy lehet az a titkos űreszköz, mely az amerikaiak által készített lézerfegyver rendszer részeként képes lézeres csapást mérni a világ bármely pontjára.

kinetikus-raketa

Más források úgy vélekednek, hogy egy kinetikus atmoszféra alapú fegyverről lehet szó, mint a HAARP.

A HAARP működése néhány éve hivatalosan megszűnt, azonban sokan úgy sejtik, hogy ez csak a hivatalos maszlag, amit elhitettek a közvéleménnyel, és a valóságban az antennaerdő működése nem állt le, csak még titkosabbá vált.

Hivatalos álláspont szerint a kutatást az Egyesült Államok Haditengerészete és Légierejeaz alaszkai székhelyű Fairbanks Egyetemmel karöltve finanszírozza, illetve a DARPA (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége), mely utóbbi szervezet

érdekessége, hogy kizárólag az amerikai védelmi minisztérium felső vezetésének van alárendelve.

A HAARP egy tudományos törekvés, melynek célja az ionoszféra viselkedésének és tulajdonságainak tanulmányozása, illetve az eredmények alkalmazása a kommunikációs és felügyeleti rendszerek kialakításában, polgári és védelmi célokra egyaránt.

haarp-antennaerdo

A valóságban azonban az a célja, hogy az ionoszférát manipulálják vele, valamint időjárás módosító kísérleteket is végeztek már a segítségével.

Az utóbbi évek nagyobb szökőárjait, földrengéseit valószínűleg ezzel a rendszerrel mesterségesen keltették.

A szkeptikusabbak csak annyit mondanak, hogy talán egy nagyobb űrszemét, esetleg egy használaton kívüli, működésképtelen űrrakéta lehet a felvételen.

összeesküvés titkos katonai projektek titkos katonai kísérletek titkos katonai technológia titkos katonai programok


Megtekintések száma: 30949





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet