Felvétel egy Tibetben az égből lezuhant sárkány teteméről?

2017. május 18., csütörtök
Sokkoló, rendkívül jó minőségű felvételen látható a legendás lény. Valódi felvételtől van szó?

Eredetileg 2016-ban került elő az a felvétel, mely akkoriban az egész internetet bejárta.

Valaki ugyanis azt állította, hogy ő készítette a videót, melyen egy hatalmas, sárkányszerű lény teste látható. A lény leginkább egy sárkányra hasonlított.

Napjainkban a sárkányokat a tudomány nem ismeri el. Pontosabban azokat a legendás, hatalmas szárnyakkal és tűzokádási képességekkel rendelkező lényeket nem tartják valósnak, amiket a filmekből ismerünk.

Ennek ellenére számos kultúra ábrázolta őket, és nagyon sok régész is úgy gondolja, hogy bizonyosan élhettek a múltban, mivel például a kínaiak művészetére és kultúrájára nagy ráhatással voltak.

A felvételen, melyet közétettek, egy sárkány összetört teteme látható, közvetlen közelről - állítja a videó készítője.

Az égből zuhant alá, valahol Tibetben, de ennél többet aligha tudni a videó készítésének körülményeiről.

Sokan látták a videót, és rengetegen kezdték el kielemezni, hátha rájönnek belőle néhány dologra. A szkeptikusok is megpróbálták szétcincálni, de még nekik sem sikerült.

Továbbra sem zárták ki a hamisítvány lehetőségét, de azt mondta az egyik szkeptikus szakember, aki alaposan körbejárta, és analizálta a videót, hogy: "Ha ez valóban hamisítvány, akkor az a legjobb minőségű hamisítvány, amit valaha láttam, és minden elismerésem a sárkány tetemének elkészítőjéhez!"

Hogy valós-e a sárkány tetem? Nem tudni.

Ám abban sokan hisznek, hogy ilyen, és ehhez hasonló lények élhetnek a világunkban, méghozzá egy velünk párhuzamos világban, vagy elrejtőzve a világ ma még utolsónak fennmaradt, ember által ritkán látogatott, érintetlen területein...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál hihetetlen kriptid kriptozoológia szörnyek sárkányok


Megtekintések száma: 192737

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet