Felvételeken örökítették meg, ahogyan a lélek elhagyja a testet!

2017. május 26., péntek




Bizonyítékok a halál utáni életre?

Nincs olyan ember, aki csak egyszer az életében ne gondolkodott volna el azon, hogy van-e valamiféle végső beteljesülés a halál után. Hogy vár-e rá valami odaát?

Vagy mindennek végeszakad, és a halálunk pillanatában egyszerűen megszűnünk létezni?

Erre a kérdésre napjaink tudomány sem tudja a választ, és nagyon valószínű, hogy még hosszú ideig nem is fogjuk biztosra tudni.

Azok, akik már "odaát" vannak, talán nevetségesnek tartják ezt az egész kérdést, ami az élőket foglalkoztatja.

Egy biztos: vannak arra utaló jelek, vagy akár konkrét bizonyítékok, hogy a halál csupán egyfajta kezdet. Kezdet, mert ekkor szabadul ki a lélek a test börtönéből.

Annak idején egyeseknek még a lélek súlyát is sikerült megmérniük, míg mások filmre vették, amint a testet elhagyja a szellem. Később ezekből a felvételekből egyre több és több gyűlt össze, így ma már bizton állíthatjuk, hogy a halál pillanatában lezajlik egy a tudomány által még nem értett, alig ismert folyamat.

Egy olyan folyamat, melynek során a lélek energiaformát ölt, és plazmaként lebegve elhagyja a testünket.

Az alábbi videók ékes bizonyítékai ennek. Jól látható, amint egyes testekből a haláluk pillanatában egy alaktalan, amorf, ködszerű ektoplazma áramlik ki, majd tűnik el a semmibe.

Meggyőző bizonyítékok? Vagy csak optikai csalódások?

Azok, akik szerint van túlvilág, hisznek benne, hogy a test csak egy biológiai burkolat, amit idővel ledobunk magunkról, hogy egy másik világban folytassuk vándorlásunkat.

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál szellem szellemek túlvilág élet és halál bizarr lélek


Megtekintések száma: 83991





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet