Fénylő ufók, azonosítatlan szerkezetek röpködnek a Földlakók felett – a megfigyelés az utolsó stádiumba lépett?

2016. november 5., szombat




A tetőfokára hágott az idegenekkel kapcsolatot észlelések száma az utóbbi években, hónapokban. Egyes becslések szerint közel 200%-kal többször láttak az emberek különféle azonosítatlan objektumokat a Föld légterében, mint 5-10 évvel ezelőtt. 

Az emberiség globális megfigyelése hamarosan a végére ér? Ha igen, mi lesz a következő lépés?

Az ufó jelenség tagadhatatlanul ott van az emberekben. Már egészen kiskorúak is tudják, hogy van valami a fejük felett, és hogy az égből ádáz szemek figyelik az emberiség mindennapjait kíváncsian.

Ma már ez inkább tény, mint holmi összeesküvés elmélet. Ezt mutatja a tény is, hogy a kamerák, telefonok, mozgókép rögzítésére alkalmas eszközök terjedésével egyre több idegen tárgyat sikerül a Föld lakóinak lefilmeznie világszerte.

A számok makacsak, és azt mutatják, hogy az utóbbi években duplájára nőttek az ufó észlelések. Mintha jóval többször látogatnának, és figyelnének meg minket, mint azelőtt.

Egyesek szerint ez azért van, mert mi, az emberiség megint közelebb állunk ahhoz, hogy kipusztítsuk magunkat, és egymást.

Gondoljunk csak arra, hogy veszélyes kísérletek folynak a CERN-ben, melyek akár az egész bolygóra globális kataklizmát hozhatnak. Vagy ott van a szintén az egész világra kiható válság, mely Európát teheti elsősorban tönkre a bevándorlók által.

Az idegenek attól félnek, hogy hamarosan eljöhet a harmadik világháború ideje. Ez pedig beláthatatlan következményekkel járna.

Az első két világháború esetén ugyan nem avatkoztak bele a történelmünkbe, csupán időnként jelentek meg, régi katonai feljegyzések és naplók szerint, azonban a harmadik világháború más lenne.

Ezt ugyanis komoly atomfegyverekkel és egyéb tömegpusztító fegyverekkel vívnánk meg, így nagy az esélye, hogy a háború végeztével az emberiség a kőkorszakba süllyed vissza, mert elpusztítanánk a fél világot.

Az egyre szaporodó égi jelenségek, azonosítatlan tárgyak talán azért röpködnek rendre a fejünk felett, mert szemmel tartanak minket, és megpróbálják megakadályozni, hogy a helyzet egészen odáig fajuljon, hogy a világ nemzetei ismét egymásnak essenek.

Más ufó kutató szakemberek szerint viszont az egész egy játék, és arra megy ki, hogy a világ lakosságát megfigyeljék. Ez a megfigyelés már évtizedek óta zajlik, sőt, évszázadok óta jelen vannak a bolygónkon az idegenek, akiknek a Holdon vannak nagyobb bázisaik.

Ha ez így van, észrevehető, hogy a megfigyelési hullám az utóbbi időben a tetőfokára hágott, ami nem véletlen.

Hamarosan ugyanis kapcsolatfelvétel következik. Az idegenek egyre többet mutatkoznak, és az emberek egyre jobban kezdenek megérni a gondolatra, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Ez azt jelenti, hogy készen állunk majd befogadni azt, amiről korábban a kormányok azt gondolták, nem leszünk képesek, és hogy az információ kiszivárgása tömegpánikot okozna.

A különféle szervezetek, titkosszolgálatok ezért titkolóztak évtizedeken át, most azonban hamarosan minden nyilvánvalóvá válik, és sokak szerint 5-10 éven belül tanúi lehetünk az első tényleges kapcsolatfelvételre, és első típusú találkozásnak.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 71055





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet