Fénynyaláb bukkant fel Floridában - A HAARP működésbe lépett?

2017. július 11., kedd




Szerinted mi lehetett?

Egy rendkívül bizarr jelenség ütötte fel a fejét nemrég Floridában. Méghozzá egy hatalmas fénynyaláb keretében, mely olyan erős fényt bocsátott ki magából, hogy nappal is látható volt.

A szokatlan jelenségnek rengeteg szemtanúja volt. Sokan látták ezt a fénycsóvát az autópályáról, köztük néhányan le is fotózták a merőlegesen felfelé ívelő fényt.

"Olyan volt, minta a felszínről, vagy az égből eredt volna, és nyílegyenesen haladt volna. Sosem láttam még ilyet!" - állította az egyik szemtanú, aki szerint a jelenség hosszú perceken át megfigyelhető volt.

A netre feltett fotón jól látszik, hogy nem valamiféle hamisítvánnyal van dolgunk, ezt több fotószakértő is megerősítette. Felhívták a figyelmet arra is, hogy a fotón látható autó motorháztetőjén is látszik ez a nagyon intenzív fénynyaláb.

A szkeptikusok először arra gyanakodtak, hogy az autó szélvédőjén csillanhatott meg valami. Ez esetben azonban nem lenne több tucat szemtanú, valamint a fénynyalábon látszik, hogy egy része a felhők között fut végig. Világszerte több ponton észleltek hasonló jelenséget.

Nem tudni mi lehet, de már most sokan úgy gondolják, hogyha valóban valós jelenségről beszélünk, akkor a HAARP antennarendszer és időjárás manipulációs rendszer műve lehet.

A HAARP ugyanis a korábbi hírek alapján képes hasonló jelenségek generálásához. Vagyis irányítottan fénynyalábokat tudnak vele létrehozni, vagy irányított lézersugarakat tudna koncentrálni viszonylag kis területen, ezáltal fegyverként használva a sugarakat.

A rendszer tesztelése tehát megkezdődött?

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál megmagyarázhatatlan bizarr haarp


Megtekintések száma: 110686





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet