Ferenc pápa antikrisztusi birodalmat épít? A sötétségbe fogja vezetni Isten nyáját...

2023. november 11., szombat




Sokak szerint az illuminátusok már befészkelték magukat a Vatikán szívébe. A folyamatos, egyházat ért botrányok, a korrupciós csalások, a pedofília vádak mind azt jelzik, hogy Ferenc pápa pápasága alatt az eredeti egyház legfőbb ellenségei, az illuminátusok újra erőre kaptak…

A Vatikán falain belül az elmúlt évtizedekben nagyom komoly belső változások zajlottak le. Ez az egyház már rég nem az az egyház, mely korábban volt.

Már II. János Pál pápa ideje alatt sem Isten szolgálta az egyház, noha akkor még megmaradt némi értékrend és erkölcs benne.

Ma már teljesen egy üzletesített intézményként működik, és rengeteg dokumentum látott napvilágot arra vonatkozóan, hogy milyen hatalmas pénzeket mostak tisztára a Vatikán bankjában. Mindemellett nem csak gazdasági szerepe van, hanem óriási politikai jelentősége.

Ebbe az irányba az egyház egyik legfőbb ellensége, az illuminátusok vitték el a Vatikánt, akik módszeresen terjeszkedtek, és nyerték vissza a hatalmukat a sötétségből.

Újra felkapaszkodtak a Vatikánhoz, és szép lassan beültették embereiket a tanácsba, a püspökök közé, végül magába a pápai trónszékbe. Ferenc pápa ugyanis nagyon sokak szerint nem igaz pápa, hanem az illuminátusok egyik fő embere.

Egy kulcsfigura abban, hogy „isten nyáját” átvezesse a sötétség birodalmába.

Hamarosan ugyanis mindent az illuminátusok fognak uralni. A politikában már egy ideje jelen vannak, és az EU vezetőségi tagjai között is ott voltak már 5-10 évvel ezelőtt. Mára pedig közvetlen szerepük van abban, hogy Európa migránsok tömegével lett elárasztva.

Egy kultúra, az európai kultúra felszámolása zajlik, mely az illuminátusok tervei alapján valósul meg.

Az illuminátusok célja ezzel egyértelműen az, hogy előre megágyazzanak az Új világrendnek. Annak a világrendnek, mely egy totalitárius világhatalom lesz, globális megfigyeléssel, mely az egész bolygó behálózza majd.

Elhitetik Európával, hogy a beözönlött szélsőségek ellen csak az jelenthet megoldást, ha mindenki feladja a szabadságát, és a felsőbb hatalom megfigyeléseket végezhet.

Így pedig nagyon könnyen emelhető hatalomra majd az általuk preferált világrendszer. Gyakorlatilag mi, az emberek, a nép fogjuk hatalomra juttatni őket a saját tudtunkon kívül.

Korábban már a Vatikán szóvivője is pedzegette már az egységes világkormány, és egy globális jogrendszer, vagy egyfajta testület létrehozását.

A Vatikán egyik szóvivője, és fontos tisztséget betöltő embere, John Schellnhuber megdöbbentő állításokat nyilatkoztatott ki nemrég, melyet aligha lehet nem félreérteni, és azonnal beindította a különféle pletykákat az összeesküvés elméletek hívei között.

Arról van szó, hogy a szóvivő, aki egyben professzor is, és köztiszteletben is áll a Vatikán vezetősége körében, azt mondta, hogy a Föld már rég túlnépesedett, és valójában 6 milliárd lélekkel többen vagyunk, mint eredetileg kellene lennünk.

Ez a kijelentés így elsőre elég ijesztőnek hat és sokak szerint egyértelmű utalás arra, hogy John Schellnhuber, és a Vatikán az Új világrend igen szélsőséges nézeteit vallja.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés vatikán egyház pápa


Megtekintések száma: 124965





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet