Ferenc pápa kiakasztotta a híveket az újévi szent misén! Botrányos kijelentéseket tett!

2018. január 2., kedd




A bevándorlókról azt mondta, hogy ők készek életüket is kockáztatni, hogy biztosítsák a békés jövőt, amely mindnyájunk joga.

Ferenc pápa a bevándorlás kérdésében rendszeresen képes kiverni azt a bizonyos biztosítékot... pedig sokan reménykednek benne, hogy egy múltkori interjúja során végre észhez tét, és belátta, hogy a bevándoroltatás Európa vesztét fogja hozni.

De mivel a pápa nem rendelkezik Európai gyökerekkel, sőt, egyes vélekedések szerint politikailag "tették" a pápai székbe, így nincsenek is hiú ábrándok afelől, hogy végig támogatja majd a menekült politikát.

Nemrég újévi beszédében mondott olyat, ami sokakban felháborodást és elégedetlenséget szült.

A Szent Péter bazilikában ugyanis szóba hozta azt a hatalmas bevándorlási áradatot, mely még most is ostromolja Európát.

Mivel az év első napján a világbékét is ünneplik, ennek apropóján hozta fel a témát.

"Mindenkinek gondoskodnia kell a lelkéről, egy percnyi csendet tartva minden nap, hogy megőrizze a szabadságát a fogyasztói szemlélet banalitásának pusztításától, a kufárok harsogásától, az üres szavak áradatától, az üres fecsegések és hangos kiáltozások elborító hullámaitól.”

Ez még rendben is lenne nagyjából.

Azonban egy ilyen is elhagyta a száját:

A bevándorlókról azt mondta, hogy ők készek életüket is kockáztatni, hogy biztosítsák a békés jövőt, amely mindnyájunk joga.

Azt ugyan már elismerte többször, hogy a bevándorlást veszélyeket is rejt magában, de mégis azt tette hozzá, hogy Európának kutya kötelessége segíteni ezeken az embereken.

Arról már persze nem mondott semmit, hogy mit szól a Közel-Keleten zajló eseményekhez, és az ott történő keresztényüldözésekhez.

A pápa kétkulacsos politikája sokakat megijeszt, és emiatt vannak olyanok, akik egyenesen úgy vélik, ő maga a Vatikán Antikrisztus pápája, és a sötétség felé vezeti a nyáját.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika pápa ferenc pápa


Megtekintések száma: 16669





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet